Yazar |
Mesaj |
mrumut

İletiler: 733
|
Mortal Kombat: Rebirth 2013
|
2021 Mortal KombatAksiyon / Macera / Fantastik110 dk
Yönetmen: Simon McQuoid Mortal Kombat’da para karşılığı dövüşmeye alışkın MMA dövüşçüsü Cole Young, mirasından ve Outworld’ün İmparatoru, Shan Tsung’un en iyi savaşçısıdır. Outworld’de yaşayan buz ustası Sub-Zero’nun onu avlaması için neden gönderdiğinden... 6.0 (178,419 Oy)
FRAGMAN
|
Tarih: 09 Haziran 2010 19:04 En son mrumut tarafından 09 Haziran 2010 21:07 tarihinde değiştirildi.
|
|
|
|
mrumut

|
film konu ve bilgilendirmesi daha sonra eklenecektir... film veri tabanında blunmadığından film bilgisi eklenmemiştir...
|
Tarih: 09 Haziran 2010 19:05
|
|
|
|
Pre Ariant

İletiler: 2385
|
Mortal Kombat : Rebirth, 2013'te çekilecek esas Mortal Kombat öncesi bilgi vermek için çekilmiş bir kısa film. Kısa filmde kötü karakterler tanıtılmış, beterin beteri olan Sub-Zero karakteri gösterilmemiş ama Scorpion karakteri -yüzbaşı Jacks Briggs'in verdiği kısa bir bilgilendirmeden sonra- serbest kalıyor ve büyük bir ihtimalle seneye çekilecek bir kısa filmle de Sub-Zero'nun peşine düştüğü gösterilir. 2013'e kadar ön bilgilendirme şeklinde bu tarz kısa filmler çekilecekğini zannediyorum, esas film 2013'te vizyona girecek.
Sürprizbozan: Gösterhttp://www.latinoreview.com/news/mortal-kombat-fans-this-is-the-hard-r-mk-movie-you-ve-been-waiting-for-10164
|
Tarih: 09 Haziran 2010 20:10
|
|
|
|
reiko

İletiler: 1
|
« Avram Kapulu » yazdı: Mortal Kombat : Rebirth, 2013'te çekilecek esas Mortal Kombat öncesi bilgi vermek için çekilmiş bir kısa film. Kısa filmde kötü karakterler tanıtılmış, beterin beteri olan Sub-Zero karakteri gösterilmemiş ama Scorpion karakteri -yüzbaşı Jacks Briggs'in verdiği kısa bir bilgilendirmeden sonra- serbest kalıyor ve büyük bir ihtimalle seneye çekilecek bir kısa filmle de Sub-Zero'nun peşine düştüğü gösterilir. 2013'e kadar ön bilgilendirme şeklinde bu tarz kısa filmler çekilecekğini zannediyorum, esas film 2013'te vizyona girecek.
Sürprizbozan: Gösterhttp://www.latinoreview.com/news/mortal-kombat-fans-this-is-the-hard-r-mk-movie-you-ve-been-waiting-for-10164
sub-zero aslında sanıldığı gibi (ve yazdığınız gibi) beterin beteri gibi tabir edilecek bir kötülükte karakter değildir.. Bunun hikayesi çok uzun, kısaca anlatayım
oyun hikayesi hakkında vereceğim bilgiler henüz senaryosunu bilmediğim film hakkında spoiler içerebilmesi için kod içinde veriyorum
Sürprizbozan: GösterSub-Zero karakterinin Hanzo Hasashi (scorpion) 'nin ailesini katlettiği bilinmektedir.
Sub-zero ve scorpion arasında geçen dövüşte sub-zero kazanmıştır ve shang tsung scorpion'u tekrar dirilterek sub-zero'yu öldürmesi için bir şans daha vermiştir..
Ve dediğim gibi sub-zero scorpion'ın ailesini katlettiği bilinmektedir. Scorpion'ın ailesinin katili aslında quan chi'dir.. Scorpion'ı ailesini sub-zero'nun öldürdüğüne inandırmıştır. aralarındaki husumet bundandır..
bir zaytung sondakika haberiyle yazımı tamamlıyorum
sub-zero ile scorpion arasındaki buzlar eriyor 
|
Tarih: 10 Haziran 2010 03:14
|
|
|
|
Blue Fox

İletiler: 183
|
« Avram Kapulu » yazdı: Mortal Kombat : Rebirth, 2013'te çekilecek esas Mortal Kombat öncesi bilgi vermek için çekilmiş bir kısa film. Kısa filmde kötü karakterler tanıtılmış, beterin beteri olan Sub-Zero karakteri gösterilmemiş ama Scorpion karakteri -yüzbaşı Jacks Briggs'in verdiği kısa bir bilgilendirmeden sonra- serbest kalıyor ve büyük bir ihtimalle seneye çekilecek bir kısa filmle de Sub-Zero'nun peşine düştüğü gösterilir. 2013'e kadar ön bilgilendirme şeklinde bu tarz kısa filmler çekilecekğini zannediyorum, esas film 2013'te vizyona girecek.
Subzero iyilerden galiba oyunlarını oynamadın sanırım ama subzero ve scoprion büyük düşmanlar.Hatta ören olarak türkiyedeki kan dava olaylarını biliyorsundur onun gibi diyebilirim aralarında kan davası vardır desem yeridir.Subzero çoğu zaman iyilerin tarafında yer aldı ve bazende kendi başına çalıştı.
|
Tarih: 10 Haziran 2010 03:25
|
|
|
|
mrumut

|
valla iyi kötü çirkin onu bilmem de belki sinema tarihinde dört değil 14 gözle beklediğim filmlerin en başında yer alıyor şuan film onu diyebilirim:D
|
Tarih: 10 Haziran 2010 16:39
|
|
|
|
Barış K 

İletiler: 7260
|
2013 e daha da çok var be ya ben unuturum o zamana kadar bu filmin çıkacağını bu kadar önceden çıkacağını duyurmasalardı keşke
Bilgilendirme için teşekkürler mrumut
|
Tarih: 10 Haziran 2010 19:51
|
|
|
|
mrumut

|
« screable » yazdı: 2013 e daha da çok var be ya ben unuturum o zamana kadar bu filmin çıkacağını bu kadar önceden çıkacağını duyurmasalardı keşke
Bilgilendirme için teşekkürler mrumut
rica ederim dostum 
|
Tarih: 10 Haziran 2010 22:34
|
|
|
|
|
Mortal Kombat'ın bu kadar derinlemesine bir hikayesinin olduğunu bilmiyordum. 
|
Tarih: 10 Haziran 2010 23:22
|
|
|
|
svsknr

İletiler: 3938
|
« paralax » yazdı: Mortal Kombat'ın bu kadar derinlemesine bir hikayesinin olduğunu bilmiyordum.
Ben de. 
|
Tarih: 10 Haziran 2010 23:57
|
|
|
|
ZihU

İletiler: 905
|
Ben ikisini kardeş zannediyordum, olaya bak  .
|
Tarih: 11 Haziran 2010 01:56
|
|
|
|
sesizadam

İletiler: 2723
|
« Krusty » yazdı: Ben ikisini kardeş zannediyordum, olaya bak  .
« svsknr » yazdı: « paralax » yazdı: Mortal Kombat'ın bu kadar derinlemesine bir hikayesinin olduğunu bilmiyordum.
Ben de.
Konu nedir? 
|
Tarih: 11 Haziran 2010 10:06
|
|
|
|
mrumut

|
« Krusty » yazdı: Ben ikisini kardeş zannediyordum, olaya bak  .
Bende kardeş zannediyordum 
|
Tarih: 11 Haziran 2010 14:21
|
|
|
|
Barış K 

İletiler: 7260
|
« mrumut » yazdı: « Krusty » yazdı: Ben ikisini kardeş zannediyordum, olaya bak  .
Yalnız değilsiniz bende öyle sanıyordum kardeşlik olmasa bir akrabalıkları var sanıyordum 
|
Tarih: 11 Haziran 2010 14:24
|
|
|
|
mrumut

|
« screable » yazdı: « mrumut » yazdı: « Krusty » yazdı: Ben ikisini kardeş zannediyordum, olaya bak  .
Yalnız değilsiniz bende öyle sanıyordum kardeşlik olmasa bir akrabalıkları var sanıyordum
yani bende öyle düşünüyordum hiç değilse bizi yalancı çıkarmasınlar duygularımızla oynamasınlarda yine de bi ne bilim hala dayı çocukları kuzen teyze kızları gibi bişey olsunlar yani dimi : 
|
Tarih: 11 Haziran 2010 15:09
|
|
|
|
|