Giriş Kayıt
Something Wicked This Way Comes (1983)
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 9 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Yazar Mesaj
ha46792

İletiler: 834

Özel mesaj gönder
ha46792
 [Tamamlandı] Something Wicked This Way Comes (1983)

KÖTÜ BİR ŞEY YAKLAŞIYOR
(1983)

resim

Something Wicked This Way Comes
1983
Something Wicked This Way Comes
Fantastik / Gizem / Gerilim95 dk

Yönetmen: Jack Clayton
İki delikanlı kasabalarını tehdit eden şeytani sirk sahibi ile mücadele ederler. | Gönderen: Sinigami...
6.7 (10,799 Oy)

ÖZET: Küçük bir Amerikan kasabasında, zaman zaman uğrayan gezgin bir sirk vardır. Bu sirki Bay Dark adında biri yönetmektedir. Sirkin bir özelliği umutsuz, mutsuz insanlara istedikleri şeyleri göstermek gibi özelliği vardır. Aslında bu şeytani bir sirktir, insanların bu karamsarlıklarından besleniyordur. Bir şekil de 2 oğlan bir şeylerin yanlış olduğunu öğrenir ve Bay Dark çocukların peşine düşer.

80s HORROR SERİES:142

(80'ler korku altyazı sayacı hala tıkır tıkır çalışıyor) Hıhı

KAYNAK: Something Wicked This Way Comes (1983) Dvdrip by Helljahve

Baş rolünde 2 çocuk olmasına rağmen sizi yakalacaktır. Walt Disneyin karanlık filmlerinden. İlerde daha yüksek tempolu korku filmleri izleyecek o günün çocuklar için alıştırmalık proje.

Film altyazı çeviri duyurusu yaparken bu sayfa ile uğraşmak çok hoşuma gidiyor.
Bu tıpkı pastayı bitirdikten sonra üzerine meyveleri dizmeye benziyor.
Bilmem siz beğeniyor musunuz? Wink

THE NEXT...

resim

İletiTarih: 07 Haziran 2018 21:00
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
glade45

İletiler: 177

Özel mesaj gönder
glade45
Emeğinize sağlık...Her film çevrinizi merakla bekliyorum...Çalışmalarınızda başarılar dilerim...Aslında sizi kopyalamak gerek...Sizin gibi en az 10 kişi olsun sitede çevrilmemiş korku filmi kalmaz... Hıhı Saygılar Saygılar Saygılar şaka bir yana siteye ayrı bir renk kattınız...

İletiTarih: 07 Haziran 2018 22:13
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
ayasofya

İletiler: 575

Özel mesaj gönder
ayasofya
« glade45 » yazdı:
Emeğinize sağlık...Her film çevrinizi merakla bekliyorum...Çalışmalarınızda başarılar dilerim...Aslında sizi kopyalamak gerek...Sizin gibi en az 10 kişi olsun sitede çevrilmemiş korku filmi kalmaz... Hıhı Saygılar Saygılar Saygılar şaka bir yana siteye ayrı bir renk kattınız...
O dediğin keşke olsa ama o kopyalanamaz, o tektir. Eşi ve benzeri yoktur. Çok uzaklardadır. Ama bir o kadar da çok yakındadır. O altyazının olduğu her yerdedir. Alfa, beta, gama ışınları bile onun yanında ışıncık kalır. İnsana bir nüfuz etti mi o kişinin hayatı 80'ler üzerine yeni bir anlam kazanır. O beyinlere kazınır. Çıkartmak için o beyni kabak gibi oymakta yetmez. Bu olağan dışı durumu anlatmaya ayrıca kelimelerde kifayet etmez. Çünkü gücü yetmez. Klasik edebiyatın babası Dostoyovski bile bu durunu açıklamaya kalksa havasını alır. ha46792 kardeşim gerçek bir fenomendir. Onun mangal gibi yüreği, yok edilemez, aşılamaz bir sabır üretir. İşte bundan ha46792 doğar ve bizi ışığıyla aydınlatır. Bilmem anlatabildim mi ''glade45'' kardeşim.
Emeğine, yüreğine sağlık ha46792 kardeşim.

İletiTarih: 07 Haziran 2018 22:59
ha46792

Özel mesaj gönder
ha46792
Teşekkürler dostlarım.
Acaba bu kadar övgüyü hak ediyor muyum diye kendime sormuyor değilim.
Sağ olun sizin dostların gönlünüzde yer edindiysem ne mutlu bana...

@glade45
@ayasofya
İletiTarih: 07 Haziran 2018 23:07
peaceflower

İletiler: 459

twitter Özel mesaj gönder
peaceflower
« ha46792 » yazdı:
Teşekkürler dostlarım.
Acaba bu kadar övgüyü hak ediyor muyum diye kendime sormuyor değilim.
Sağ olun sizin dostların gönlünüzde yer edindiysem ne mutlu bana...

Az bile söylüyorlar. Unutulmuş filmleri hatırlamak, çok da popüler olmasalar bile altyazılarını Türkçe'ye kazandırmak az iş mi?
Ellerine sağlık hocam. Saygılar Durmak yok çeviriye devam. Hehehehe

İletiTarih: 07 Haziran 2018 23:20
ha46792

Özel mesaj gönder
ha46792
Sağol güzel insan, zaten senin çabaların da Türkiye ye hizmet değil mi?
"Şu dünyada bir dikili ağacın olsun" sözü sanal ortamda gerçekleşti.
1... 2... altyazı derken arkamızda orman olmaya başladı.
Ben bunun idrakine yeni varmaya başladım.
Ne mutlu bana ve sana sevgili peaceflower...

@peaceflower
İletiTarih: 07 Haziran 2018 23:38
Htmakina
Kore Sineması

İletiler: 3592

E-Posta gönder Özel mesaj gönder
Htmakina
Kore Sineması
Ellerinize sağlık. Saygılar

İletiTarih: 08 Haziran 2018 09:17
extremebrutal
Müdavim

İletiler: 643

Özel mesaj gönder
extremebrutal Müdavim
Eksik olma hocam, ellerin dert görmesin.. Saygılar

İletiTarih: 20 Haziran 2018 02:47
peaceflower

İletiler: 459

twitter Özel mesaj gönder
peaceflower
Beklediğim filmdi, ellerine sağlık hocam. Saygılar

İletiTarih: 20 Haziran 2018 05:55
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 9 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film | hdfilmcehennemi