Giriş Kayıt
Shrek Thriller Night
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 6 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Yazar Mesaj
spiderh

İletiler: 5

Özel mesaj gönder
spiderh
 Shrek Thriller Night

Bluray'den direk riplenerek çevrildi ve çeviri tamamlandı. Sitedeki film listesinde bu kısa animasyon bulunmuyor. Sitede yeni olduğum için bu durumda nasıl yükleme yapabileceğimi bilmiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim...

İletiTarih: 04 Nisan 2018 00:07
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
Htmakina
Kore Sineması

İletiler: 3592

E-Posta gönder Özel mesaj gönder
Htmakina
Kore Sineması
Çevirdiğiniz animasyonun sayfasına giderek altyazı gönder butonuna tıklayınız. Yeni açılan sayfaya çevirmen fps ve formatını seçerek daha önceden rar haline getirdiğiniz dosyanızı yükleyerek gönder butonuna basınız. İncelendikten sonra onaylanacaktır. Kolay gelsin.

İletiTarih: 04 Nisan 2018 08:04
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
spiderh

Özel mesaj gönder
spiderh
Cevap için teşekkürler.

Yalnız bu kısa animasyon sitedeki listede bulunmuyor, bu yüzden de ekleme yapamıyorum.

İletiTarih: 04 Nisan 2018 12:46
Htmakina
Kore Sineması

İletiler: 3592

E-Posta gönder Özel mesaj gönder
Htmakina
Kore Sineması
« spiderh » yazdı:
Cevap için teşekkürler.

Yalnız bu kısa animasyon sitedeki listede bulunmuyor, bu yüzden de ekleme yapamıyorum.

http://www.turkcealtyazi.org/viewtopic.php?t=10961&start=1050

Yukarıda ki sayfadan başlık açılmasını isteyebilirsin.

İletiTarih: 04 Nisan 2018 14:04
Quaresmania
You talkin' to me?
EditörHaber Editörü

İletiler: 18474

facebook twitter Özel mesaj gönder
Quaresmania
You talkin' to me?
EditörHaber Editörü
Ellerinize sağlık. Saygılar

Dün yardım bölümüne yazdığınızda film sayfası açılmıştı zaten. Aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Thriller Night
2011
Thriller Night
Animasyon / Kısa Metraj / Komedi / Aile / Fantastik / Korku / Gerilim6 dk

Yönetmen: Sean Bishop, Gary Trousdale
Shrek, Cadılar Bayramı'nda sıkılıyor ve korkutucu bir şeylere sahip olmak istiyor. Thriller'in gücü ona pazarlık ettiğinden fazlasını veriyor. - Gönderen: ismetc...
6.2 (1,100 Oy)

İletiTarih: 04 Nisan 2018 14:17
spiderh

Özel mesaj gönder
spiderh
Teşekkür ederim.

Ben konuya cevap yazılmayıp kilitlenince forum kuralı vs. gereği kilitlendi sanmıştım.

En kısa sürede yükleme yapacağım.

İletiTarih: 04 Nisan 2018 15:34
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 6 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film | hdfilmcehennemi