Giriş Kayıt
Covert Affairs (2010-)
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 10 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Yazar Mesaj
Computer
Eski Yönetici

İletiler: 2648

facebook Özel mesaj gönder
Computer Eski Yönetici
 [Tanıtım] Covert Affairs (2010-)

resim

Covert Affairs
2010
Covert Affairs
Aksiyon / Suç / Dram60 dk

Yönetmen: Stephen Kay, Félix Enríquez Alcalá, Allan Kroeker
Annie Walker (Piper Perabo) 6 yabancı dili akıcı bir şekilde konuşabilen, dünyanın dört bir yanını gezen ve CIA için eğitim gören adayların en iyilerinden biridir. Ancak, bunların hiçbiri eğitiminin bitmesine bir ay kala aktif bir görevde yer almak üzere...
7.3 (31,930 Oy)

Covert Affairs (USA Network) - 13 Temmuz 2010'da başlayacak.
12 bölümlük bu polisiye, genç bir CIA adayı olan Annie Walker'ın eğitimini tamamlamamasına rağmen sahaya sürülmesi ile başlıyor. Kör bir ajan olan Auggie Anderson ise Annie'nin yeni hayatında rehberi oluyor.
Başrollerde Piper Perabo ile Christopher Gorham'ı izleyeceğimiz dizi.

Trailer;
http://www.usanetwork.com/series/covertaffairs/index.html

Bu yazı başka bir siteden alıntıdır.

Başlık düzenlendi. Furiousthing

İletiTarih: 12 Mayıs 2010 09:24
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
ubi bene ibi patria
Müdavim

İletiler: 7469

Özel mesaj gönder
ubi bene ibi patria Müdavim
Olamaz, Harper's Island'ın Henry'si nolamaz nayır Of yaa . Bakalım burada nasıl bir performans sergileyecek.
Sürprizbozan: Göster
, burada da kör iyiyi oynayacak ha. İşte ben buna şaşarım. Performansını görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum Ama bennn Çok Mutlu .

İletiTarih: 26 Mayıs 2010 20:36
En son ubi bene ibi patria tarafından 08 Ocak 2014 15:19 tarihinde değiştirildi.
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
dennydevito

İletiler: 63

Özel mesaj gönder
dennydevito
Bu diziyi çevirmek isteyen olmazsa ya da çeviri için ortak isteyen olursa çevirmek için can atarım yakaladım Saygılar

İletiTarih: 04 Temmuz 2010 12:22
dennydevito

Özel mesaj gönder
dennydevito
Ben üstleniyorum diziyi. Bu 3. dizim olacak. Umarım diğerleri gibi bunu da üstesinden kalkarım. Gülücük

İletiTarih: 14 Temmuz 2010 01:14
PhalanX
Eski Yönetici

İletiler: 6198

E-Posta gönder Özel mesaj gönder
PhalanX Eski Yönetici
Kolay gelsin madem Gülücük

İletiTarih: 14 Temmuz 2010 01:29
dennydevito

Özel mesaj gönder
dennydevito
Gece geç saatlere kadar uyumamanıın hakkını vererek ilk bölümün çevirisi son dakikada tatile gitmeden yapılmıştır .. Bir sorun olmazsa devam edeceğim çevirilere. Çok Mutlu Bay Bay

İletiTarih: 16 Temmuz 2010 09:12
Computer
Eski Yönetici

İletiler: 2648

facebook Özel mesaj gönder
Computer Eski Yönetici
Ellerine sağlık.

İletiTarih: 16 Temmuz 2010 09:33
McFly
Müdavim

İletiler: 12364

twitter Özel mesaj gönder
McFly Müdavim
Ellerine sağlık

İletiTarih: 16 Temmuz 2010 10:45
cuneytiii

İletiler: 73

Özel mesaj gönder
cuneytiii
4.9 milyon ile çok iyi bir giriş yapmış burada yazdığına göre, ilk bölümü beğendim takipçisiyim,
Dennydevito da çok güzel bir çeviri yapmış ellerine sağlık.

İletiTarih: 19 Temmuz 2010 01:44
Boreas1955

İletiler: 20

Özel mesaj gönder
Boreas1955
4. sezon eksik kaldı el atmanız mümkünmü?

İletiTarih: 08 Ocak 2014 13:32
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 10 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film | hdfilmcehennemi