İÇİMDEKİ CANAVAR (1982)
1982
The Beast WithinKorku98 dk
Yönetmen: Philippe Mora
Mississippi’de balayında olan, Caroline ve Eli MacCleary arabaları çamura saplanır. Birkaç kilometre ötedeki istasyondan yardım çağırmak için, Eli karısından ayrılır. Bu arada onlara yakın olan, garip bir yaratık, karanlık bir evin bodrumunda tutsaktır,...
5.6 (4,185 Oy)
Mississippi’de balayında olan, Caroline ve Eli MacCleary arabaları çamura saplanır. Birkaç kilometre ötedeki istasyondan yardım çağırmak için, Eli karısından ayrılır. Bu arada onlara yakın olan, garip bir yaratık, karanlık bir evin bodrumunda tutsaktır, zinciri kırar ve ormana kaçar. Yalnız olan, Caroline tecavüz eder. 17 yıl yıl sonra çiftin oğlu, Michael’ de garip sağlık sorunları baş gösterir. Michael aslında bu tecavüzün meyvesidir ve çift onu kabullenmiştir. Caroline ve Eli sağlık sorunlarının sorumlusunun bu eylemi gerçekleştiren kişiden kaynaklanabileceğini düşünür ve araştırmaya başlar. Olaylar hiç beklemedikleri şekilde gerçekleşir.
80s HORROR SERİES:85
Sinema da canavarlar ve yaratıklar özellikleri günümüz teknolojisinde önemli ölçüde gelişmiştir. doğaüstü, paranormal dokunun bilinmezliği hep bu sektörü tetiklemiştir. İçeriği önemli ölçüde günümüz için pek değişmeden kaldı. Daha önceki yıllara nazaran 80'ler korku filmlerinde belirgin farklılıkları kendinde gösterdi, doğaüstü korku filmleri her zaman izleyicisini doz açısından daha yüksek beklentiye sokmuştur. Evet kabul ediyorum o zamanın şartları teknolojisi o yılların gözünden bakıldığında müthiş, bu zamanın açısından bakıldığında vasat görülebilir... Çocukluğumda herkesin evinde VİDEO oynatıcı yoktu, olanlar ise çok şanslıydı. Kulaklarımdan hala VİDEo oynatıcının geri sarmadaki o mekanik sesi kulaklarımdan gitmez. Hele o geceleri video oynatıcıdan film izlerken, filmden ziyade videonun ışıklı dijital sayacını takip etmek... gözünüz takılır dururdu... ne havalıydı be....
ÖNİZLEME