Giriş Kayıt
The Game (2014)
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 5 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Yazar Mesaj
Abdullah Samed Demir

İletiler: 13

Özel mesaj gönder
Abdullah Samed Demir
 [Çeviri] The Game (2014)

resim

The Game
2014
The Game
Dram / Gerilim60 dk

Yönetmen: Niall MacCormick, Daniel O'Hara
72’lerin Londra’sında yaşanan kaos ve savaş teşvikleri dünya süper güçleri arasında kalifiye casusları ön plana çıkartmıştır. Gerçek bir savaştan çok görünmez strateji ve istihbarat olaylarının ön planda tutulduğu dönemde soğuk savaşta gizli...
7.7 (3,719 Oy)

Merhaba arkadaşlar, aranızda ve altyazı çevirmenliğinde yeniyim. Konuyu doğru açamadıysam kusura bakmayın.

Bu diziyi görüp altyazısını bulamadığım için içime dert olmuştu zamanında o yüzden bu serinin çevirisine başladım. İlk bölümün çevirisi bitti birazdan yüklüyorum, eğer memnun kalırsanız sonraki bölümlere de devam edeceğim. İyi kötü yapıcı yıkıcı her türlü eleştirinizi bekliyorum.

İletiTarih: 29 Ocak 2016 20:28
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
Revengeance
Amerikan Sineması
Yorumbaz

İletiler: 5031

Özel mesaj gönder
Revengeance
Amerikan Sineması
Yorumbaz
Kolay gelsin

İletiTarih: 29 Ocak 2016 22:00
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
kurt_thewolf

İletiler: 9499

facebook twitter E-Posta gönder Özel mesaj gönder
kurt_thewolf
İlk bölüm için teşekkürler. Diğer bölümler için de kolaylıklar dilerim. Saygılar

İletiTarih: 30 Ocak 2016 17:06
Oyuncaltotte

İletiler: 268

twitter Özel mesaj gönder
Oyuncaltotte
Benim de çevirmek istediğim bir diziydi ama bir türlü kısmet olmadı. Ellerinize sağlık, diğer bölümler için de kolay gelsin.

İletiTarih: 30 Ocak 2016 17:29
Splash
Müdavim

İletiler: 5892

facebook twitter E-Posta gönder Özel mesaj gönder
Splash Müdavim
İlk bölüm için ellerine sağlık. Diğer bölümler için kolaylıklar dilerim. Saygılar

İletiTarih: 31 Ocak 2016 02:20
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 5 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film | hdfilmcehennemi