Giriş Kayıt
An Alternative Reality: The Football Manager Documentary (2014)
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Yazar Mesaj
gusta2

İletiler: 33

Özel mesaj gönder
gusta2

An Alternative Reality: The Football Manager Documentary
2014
An Alternative Reality: The Football Manager Documentary
Belgesel

Yönetmen: Louis Myles
Azerbaycan doğumlu İsveçli Vugar Hüseyinzade'nin de milyonların hayalini gerçeğe dönüştürüp menagerlik oyunlarından teknik direktörlüğe uzanan hikayesi ise ayrı bir yazı konusu .. Emre Zabunoğlu | Gönderen: Tuanay...
6.7 (864 Oy)

Football Manager 2015'in 35 farklı şehirde sinema filmi şeklinde duyurulacak olan film.
Kısacası bizi geceleri uykusuz bırakan yılların menejerlik oyunu Football Manager'in çıkardığı film. Gülücük Sitemizde ingilizce altyazısı bulunmaktadır. Türkçe çeviri olarak sizlerden istemekteyim.
Şimdiden Teşekkür ederim sizlere Gülücük

İletiTarih: 25 Aralık 2014 22:50
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
sabrican_ua

İletiler: 1

Özel mesaj gönder
sabrican_ua
tr altyazı
isteğe destek

Bu belgesel FM oyuncuları değeri çok ayrı TR altyazı talebini destekliyorum

İletiTarih: 09 Ocak 2015 00:42
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
tugberkic

İletiler: 1

Özel mesaj gönder
tugberkic

İngilizce altyazıyı bulamadım sitede, gelirse çok sevinirim Saygılar

İletiTarih: 30 Nisan 2017 12:52
abiodum

İletiler: 2

Özel mesaj gönder
abiodum
arkadaşlar bu belgeselin netteki altyazıları hep aynı ve başka bir şeye ait sanırım. İngilizce altyazıyı bulan var mı?

İletiTarih: 15 Haziran 2017 21:37
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 4 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film | hdfilmcehennemi