Giriş Kayıt
En İyi Komedi Oyuncusu Sizce Hangisidir?
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 5. sayfa (Toplam 6 sayfa) [Bu başlıkta 86 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Sayfa:: « Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6 Sonraki »

En İyi Komedi Oyuncusu Sizce Hangisidir?
Charles Chaplin
7%
 7%  [ 114 ]
Peter Sellers
2%
 2%  [ 38 ]
Jim Carrey
22%
 22%  [ 355 ]
Kemal Sunal
40%
 40%  [ 626 ]
Eddie Murphy
1%
 1%  [ 19 ]
Steve Martin
1%
 1%  [ 20 ]
Şener Şen
16%
 16%  [ 254 ]
Adam Sandler
5%
 5%  [ 88 ]
Leslie Nielsen
0%
 0%  [ 11 ]
Diğer (Lütfen Belirtiniz)
2%
 2%  [ 36 ]
Toplam Oylar : 1561 | Ankete Katılanlar

Yazar Mesaj
HarunK

İletiler: 3

Özel mesaj gönder
HarunK
« dejavu2008 » yazdı:

arkadaşım sen ne yapmışsın? ne alakası var.benim yazdıklarımın vatanseverlikle falan bir alakası yok.bu arada sen hiç kendini üzme,ben gayet mantıklı biriyim ve çevremde de öyle tanınırım.ben yazdıklarımda,sadece bizim komedyenlerimizin daha iyi olduğunu anlatmaya çalıştım.hem sözlü olarak hem de hareketleriyle güldürüyorlar.her ikisi de var.çoğu ülkenin komedyeninde bu ikisini de bulamazsınız.
hele ki,şu amerika'da komedi diye yıllardır yapılan: ''hey dostum,geçen anneni gördüm kendi etrafında dönmesi bile bir saatini alır'' gibisinden espri zırvalıklarını bizim insanlarımız ilkokul yıllarında yapıyor:DÇok Mutlu

öncelikle söylemiş olduğunuz yorum -jim carrey'i komedyen olarak bile kabul etmemek- tartışılamayacak kadar saçma bir yorum.
Öncelikle ankete baktığınızda sizin komedyen olarak kabul etmediğiniz kişi Türk insanının gönlünde Kemal Sunal'dan hemen sonra geliyor ki bu da sizin komediden anlamadığınızı gösteriyor.
Öncelikle size tavsiyem filmleri anlayacak kadar ingilizce öğreneip filmleri DUBLAJSIZ izleyin.
ikinci olarak da en berbat filmleri seçmeyin.
Jim Carrey'nin herkes tarafından beğenilen onlarca filmi vardır.

ama siz ben beğenmiyorum derseniz bu sizin zevkiniz ama komedyen bile saymamak gibi birşey sizin komedi zevkinizden şüphe edilmesine yol açacaktır.

« reco_kay » yazdı:
JERRY LEWIS OLMAYAN BİR LİSTE YE OY VERMEK MÜMKÜN MÜ?ÇOK ŞAŞIRDIĞIMI SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM.DÜNYA SİNEMASI ONUNLA ÖĞRENDİ MİMİKLERİ İLE DE İNSANLARIN GÜLDÜRÜLEBİLECEĞİNİ.

ondan öğrenilmiş olabilir ama biz en İYİ'den bahsediyoruz.
"Boynuz kulağı geçer."

İletiTarih: 14 Ocak 2010 13:45
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
bizkitch

İletiler: 46

facebook twitter Özel mesaj gönder
bizkitch
Şener Şen'e dir oyum. Hıhı

İletiTarih: 22 Ocak 2010 01:34
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
nGo

İletiler: 9

Özel mesaj gönder
nGo
Kesinlikle Kemal Sunal. Çok büyük Jim Carrey hayranı olmama rağmen, Kemal Sunal karşısında herkesin boynu eğik olmalı. Kesinlikle bir fenomendi. Ruhu şad olsun...

İletiTarih: 22 Ocak 2010 01:59
mehmetnash

İletiler: 1

Özel mesaj gönder
mehmetnash
BEN STILLER tabikideee

İletiTarih: 25 Ocak 2010 17:21
darkblue

İletiler: 3

Özel mesaj gönder
darkblue
Kemal Sunal!dan iyisimi var Rahmetlinin filmlerini bin kere izlesek gülüyoruz.Hatta yüzünü görüp gülüyoruz..Zorlanmadan,en gencimizden en yaşlımıza gülüyoruz Öpücük Hıhı Şaban dediğinizde aklınıza kim geliyor söylermisiniz Gülücük

İletiTarih: 01 Şubat 2010 00:18
cinexpert

İletiler: 57

Özel mesaj gönder
cinexpert
Öncelikle bu güzel anket için teşekkür ederim. Oyum tabiki Şener Şen ustaya. Niye mi? Hem komedi rollerinde hemde diğer rolleri ustalıkla oynayabildiği için. Diğer seçeneklerde bu özellikte oyuncu yok mu? Elbette var. Ama o Şener Şen Gülücük

İletiTarih: 03 Şubat 2010 23:57
b@h@

Özel mesaj gönder
b@h@
anket sonuçları benim düşüncelerim doğrultusunda yerli ve yabancı olarak doğruları vermiş zaten Hıhı

İletiTarih: 04 Şubat 2010 14:36
denizculcu

Özel mesaj gönder
denizculcu
Hala Kemal Sunal için gelmiş geçmiş en büyük komedyen demek ne kadar doğru?.Türkiye'nin sınırlarını geçtiğiniz an hangi Kemal Sunal filmi tanınıyor?.Bırakın filmini kendisini tanıyan var mı? Dikkat ederseniz hiçbir Kemal Sunal filminde senaryo güldürmez. Kemal Sunal'ı ve mimiklerini veya 2 -3 farklı şive tekniğini silerseniz o filmlerden geriye ne kalır?
Ama biz yeniliği , farklılığı bulunduğumuz konumu değiştirmeyi sevmeyiz di mi?100 yıl bile olmayan Cumhuriyet tarihimizde tüm dünyada çeşitli alanlarda iz bırakan kaç sanatçı , bilim adamı veya teorisyenimizi takdir ettik?Kaçının adını öğrenmeye , ezberlemeye heveslendik?Kemal Sunal diyince işin kolay yolu en iyi komedyen demek tabii.Hepimizi tebrik etmek gerekir .....

İletiTarih: 08 Şubat 2010 10:39
anonymous140417

İletiler: 64

Özel mesaj gönder
anonymous140417
will ferrell tartışılmaz, jack black ise komedinin kralıdır

İletiTarih: 10 Şubat 2010 14:57
mooniron

İletiler: 120

Özel mesaj gönder
mooniron
« denizculcu » yazdı:
Hala Kemal Sunal için gelmiş geçmiş en büyük komedyen demek ne kadar doğru?.Türkiye'nin sınırlarını geçtiğiniz an hangi Kemal Sunal filmi tanınıyor?.Bırakın filmini kendisini tanıyan var mı? Dikkat ederseniz hiçbir Kemal Sunal filminde senaryo güldürmez. Kemal Sunal'ı ve mimiklerini veya 2 -3 farklı şive tekniğini silerseniz o filmlerden geriye ne kalır?
Ama biz yeniliği , farklılığı bulunduğumuz konumu değiştirmeyi sevmeyiz di mi?100 yıl bile olmayan Cumhuriyet tarihimizde tüm dünyada çeşitli alanlarda iz bırakan kaç sanatçı , bilim adamı veya teorisyenimizi takdir ettik?Kaçının adını öğrenmeye , ezberlemeye heveslendik?Kemal Sunal diyince işin kolay yolu en iyi komedyen demek tabii.Hepimizi tebrik etmek gerekir .....

soru neydi ?
en iyi komedi oyuncusu sizce kimdir?

neden bu kadar derinlemesine düşünüyorsun ? çok basit bir soru bu . bizi kemal sunal daha çok güldürdü. Saygılar

İletiTarih: 11 Şubat 2010 01:13
elizabeth

İletiler: 31

Özel mesaj gönder
elizabeth
Jim Carreyi severim bi de şener şen tabi

İletiTarih: 26 Mart 2010 19:51
Ilkkan

İletiler: 451

Özel mesaj gönder
Ilkkan
Kemal Sunal'ın oyunculuğuna laf etmiyorum ama onun oynadığı karaktere hala gülen insanlarla aynı yerde olduğum için utanıyorum. Yıllar yılı adam ''ehıhı eşşoleşek, eveeğğttt'' diyerek milleti güldürmüş bi' insan. Ufacık çocukken gülüyorduk ediyorduk tamam ama Kemal Sunal'ın daha doğrusu oynadığı o Şaban karakterinin komiklikle uzaktan yakından alakası yok. Ne bi' ince esprisini gördüm şimdiye dek, ne de başka bir şeyini. Bi' de komedyenlerle aynı kefeye konması sadece eski olmasından kaynaklanıyor. İnsanların ''aa adam bizden önce doğmuş, hemen bi saygı kuşağına girelim'' düşüncesi yüzünden böyle ilgi geliyor. En nefret ettiğim Şahan'ın bile onla kıyaslanması yanlıştır. Tabi burada komedi oyuncusu deniyor, geçiyorum bu yüzden.

Bende Cem Yılmaz diyorum, sonuçta bi' sürü komedi filminde oynadı adam. O olmazsa Adam Sandler.

Not: Charlie Chaplin'i henüz izleyemedim, izledikten sonra fikrim değişebilir.

İletiTarih: 08 Nisan 2010 16:41
Lailage

İletiler: 251

Özel mesaj gönder
Lailage
resim

İletiTarih: 03 Ekim 2010 22:17
Nobunaga_Oda

İletiler: 113

Özel mesaj gönder
Nobunaga_Oda
Tabii ki Charles Chaplin
resim
bir çok filmi sessizdir bildiğiniz gibi ama gene de sizi güldürmekten öldürebiliyor
başka kaç tane sanatçı bunu yapabilir ki
tüm dünyada bunu kabul etmiş zaten

İletiTarih: 26 Ekim 2010 06:28
zeynepture

İletiler: 7

Özel mesaj gönder
zeynepture
Charles Chaplin, Marx Brothers...

İletiTarih: 30 Aralık 2011 03:00
En son zeynepture tarafından 28 Ekim 2012 13:45 tarihinde değiştirildi.
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 5. sayfa (Toplam 6 sayfa) [Bu başlıkta 86 mesaj bulunuyor] Sayfa:: « Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6 Sonraki »
« Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film | hdfilmcehennemi