Giriş Kayıt
Star Wars The Clone Wars Gizemli Savaşçı
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 7 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Yazar Mesaj
ErKuTErDeM

İletiler: 75

Özel mesaj gönder
ErKuTErDeM
 Star Wars The Clone Wars Gizemli Savaşçı

resim
Trailerde Bunu Gördüm JKJA'da Mod İndirip Dual Staff Yapardık Aynısını Yapmış
Tanıyan Varsa Söylesin Sith mi? Jedi mı? Veya Başka Birşeymi Veya Ne Olabilir Fikir Yürütelim

İletiTarih: 15 Eylül 2011 01:34
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
Akturk
Müdavim

İletiler: 1461

facebook twitter E-Posta gönder Özel mesaj gönder
Akturk Müdavim
Jedi olmadığını düşünüyorum. Sith olup olmadığı konusunda bişe diyemem. Jedi değil bunu bilirim bunu söylerim.

Not: herhangi bir dayanağım yok sadece böyle olduğunu düşünüyorum.

İletiTarih: 15 Eylül 2011 18:19
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
R0dosto

İletiler: 32

Özel mesaj gönder
R0dosto
Savage Opress bi ara yapmıştı bunu sanırım ama tipi pek benzemiyor ona Çok Mutlu

yutubdan baktımda biraz Çok Mutlu

İletiTarih: 15 Eylül 2011 18:56
ErKuTErDeM

Özel mesaj gönder
ErKuTErDeM
jedi gibi gözükmüyor zaten

İletiTarih: 15 Eylül 2011 22:27
ErKuTErDeM

Özel mesaj gönder
ErKuTErDeM
Dalgasına yazmış onu adı geçen kişi Obi-Wan'ın Kamino saberdartını gösterdiği besalisk ırkından 4 kollu lokantası (Dex's Diner) olan arkadaşı Dexter Jettster (Havalı adı var ha)

Bkz: http://starwars.wikia.com/wiki/Dexter_Jettster

İletiTarih: 15 Eylül 2011 22:40
ErKuTErDeM

Özel mesaj gönder
ErKuTErDeM
resim

İletiTarih: 16 Eylül 2011 00:09
saltiks

İletiler: 7

Özel mesaj gönder
saltiks
jedi olma olasılığı çok yüksek sithler kırmızı ışın kılıcı kullanırlar.

İletiTarih: 25 Mayıs 2014 18:27
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 7 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2023