Giriş Kayıt
Adını Hatırlayamadığınız Filmler için Soru Başlığı
Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 29. sayfa (Toplam 50 sayfa) [Bu başlıkta 750 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Sayfa:: « Önceki 1, 2, 3, ..., 27, 28, 29, 30, 31, ..., 48, 49, 50 Sonraki »
Yazar Mesaj
KeyserSoz3

İletiler: 166

Özel mesaj gönder
KeyserSoz3
« batuhan41 » yazdı:
95-00 arası bi filmdi.Büyük bir ihtimal Kurt Russel başroldeydi.Tatile çıkıyolardı yolda yeni model arabaları bozuluyodu.İsterseniz sizi kasabaya kadar bırakıyım ordan yardım çağırırsınız diyodu bi tırcı.Adamda karısına sen gidip yardım çağırabilirsin diyodu ve kadın tıra binip gidiyodu.Sonra adam arabasını tamir edip karısını aramaya başlıyodu.Ama hiç bi yerde bulamıyodu.Yolda karısını bindirdiği tırı görüp durduruyodu karım nerde falan soruyodu.Adamda ben hayatımda ilk defa görüyorum başka biriyle karıştırıyosunuz beni diyodu.Buraya kadar izlemiştim Hehehehe Çok sürükleyici bi filmdi devamını izlemek istiyorum eğer burdanda izlemiş olan arkadaşlardan ricam anlattıklarım birşey çağrıştırdıysa yardımcı olun.

Kardeşim filmin adı Breakdown(Tuzak) 1997 yapımı Gülücük

İletiTarih: 08 Şubat 2011 17:46
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
batuhan41

İletiler: 117

Özel mesaj gönder
batuhan41
« ArcheR » yazdı:
Aradığınız film bu olabilir mi?

« KeyserSoz3 » yazdı:
Kardeşim filmin adı Breakdown(Tuzak) 1997 yapımı Gülücük

Sağolasınız evet buydu.Şimdi izlemeye başlıcam.Süper bişey ya Gülücük

İletiTarih: 08 Şubat 2011 17:50
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
kleras

İletiler: 3

Özel mesaj gönder
kleras
arkadaşlar selam.. benimde uzun zaman önce izlediğim ama adını hatırlamadığım bir film var. 90 lı yıllarda trt yada star tv de oynamıştı büyük ihtimalle. filmde bir çocuk vardı çocuğun babası yurt dışından kutu içinde hediye kozalar getirmişti. bu kozalar canlanmıştı sonra(peri gibi bişey çıkıyordu kozaların içinden). içlerinden biri çocukla arkadaş olmuştu. daha sonra çocuğu kıskanmaya başlamıştı kız arkadaşıyla oynamasını istemiyordu.sonunu hatırlayamadım. Yardımcı olurmusunuz?

İletiTarih: 09 Şubat 2011 22:17
gluform

İletiler: 1167

Özel mesaj gönder
gluform
« GALLO19 » yazdı:
Eskilerden bir film olduğunu biliyorum,bir adam vardı bu adam cadı veya büyücü gibi birşeydi.Filmden hatırladığım sahneler 2 kadın vardı ve adam bunlara aşıktı galiba,tenis oynadıklarını hatırlıyorum ve top havada cok yavaş gidiyordu ve kadınlardan biriydi sanırım bol bol kiraz yiyordu ve kusuyordu sonunda haralde.erkek oyuncunun tanınmış bir artist olduğunu hatırlıyorum ve adıda dilimin ucunda ama bir türlü aklıma gelmiyor

Aradığınız film bu olmalı. The Witches of Eastwick (1987)
Tanınmış artistleriniz ise Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Susan Sarandon ve Cher

The Witches of Eastwick
1987
The Witches of Eastwick
Komedi / Fantastik / Korku118 dk

Yönetmen: George Miller
[b:90edf7d5d2]Tüm arzularını tatmin edebilecek bir adamın hayalini kuran Alex, Jane, ve Suki; Darly Van Horne (Jack Nicholson) adında gizemli bir adamın kasabaya taşınması ile uzun süren yalnızlıklarından uyanırlar... Bu esrarengiz adam onların aradığı...
6.5 (75,791 Oy)

Aynen bu filmdi.Sağol Hıhı

İletiTarih: 09 Şubat 2011 22:23
hibpv

İletiler: 1

Özel mesaj gönder
hibpv
Çok merak ettiğim, sürekli aklıma takılan çocukluk dönemi filmlerimden birisinin adını bir türlü hatırlayamadım. Filmde çok iyi bıçak ustası bir katil var. Attığına vuran cinsten. Filmin bir sahnesinde mezar soyguncuları cesedin altın dişini çalıyordu. Nedense bu sahneyi hiç unutmam. Bu film hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

İletiTarih: 09 Şubat 2011 22:24
leone

İletiler: 485

Özel mesaj gönder
leone
Arkadasıma izlemesini söyleyecektim ama bir türlü hatırlayamadım adını.Akşamdan beri sinirlerim bozuldu.Umarım hatırlayan birileri çıkar.Teşekkür ederim konusu şöyleydi.

"Bir bekar evini paylaşan 4 arkadaş ve evde işlenen bir cinayet vardı.Herkes birbirinden şüpheleniyor ve kim oldugunu bulmaya çalışıyorlardı.Sanırım iskandinav filmiydi."

İletiTarih: 10 Şubat 2011 01:13
canary

İletiler: 201

Özel mesaj gönder
canary
« leone » yazdı:
"Bir bekar evini paylaşan 4 arkadaş ve evde işlenen bir cinayet vardı.Herkes birbirinden şüpheleniyor ve kim oldugunu bulmaya çalışıyorlardı.Sanırım iskandinav filmiydi."

Belki bu olmayabilir ama benzerlik var.
Loft
2008
Loft
Suç / Dram / Gizem118 dk

Yönetmen: Erik Van Looy
Evli beş erkek. Lüks bir çatı katı. Metresler. Bir kadın cesedi. Çatı Katı'nın beş karakteri aynı zamanda beş cinayet zanlısı: Fazlasıyla güvenilir bir psikiyatr olan Chris, dost canlısı karizmatik mimar Vincent, sağı solu belli olmayan tehlikeli Filip,...
7.3 (24,653 Oy)

İletiTarih: 10 Şubat 2011 02:01
leone

İletiler: 485

Özel mesaj gönder
leone
4 degil 5 arkadaşmış. İskandinav degil Belçika filmiymiş.Bu yanlış bilgilere rağmen verilmiş cevap için teşekkür ediyorum sevgili canary Gülücük

İletiTarih: 10 Şubat 2011 10:35
JohnNash

İletiler: 6

Özel mesaj gönder
JohnNash
bu bilgilerden filmi bulursanız büyük başarı sayarım Çok Mutlu film 2001 gibi sanırım trt de yayınlanmıştı Gülücük şu an 19 yaşımda olduğuma göre 11 12 yaşlarında idim. filmin konusu şöyleydi tarihte önemli kazalar ve bunları yapan bir takım kişiler vardı. başroldeki adam filmin başında eski bir pick up la gidiyodurdu. sonra bi kaza oluyordu sanırım . ondan sonra adamımız bu kişilerin peşine düşüp olayları engellemeye çalışıyordu. uçak kazaları yangınlar kısacası tarihe geçmiş büyük kazaların üstüne kurulmuştu film. hatırlayabildiklerim ne yazık ki bunlar umarım yardımcı olursunuz. teşekkürler Gülücük)

İletiTarih: 10 Şubat 2011 13:31
kleras

İletiler: 3

Özel mesaj gönder
kleras
« JohnNash » yazdı:
bu bilgilerden filmi bulursanız büyük başarı sayarım Çok Mutlu film 2001 gibi sanırım trt de yayınlanmıştı Gülücük şu an 19 yaşımda olduğuma göre 11 12 yaşlarında idim. filmin konusu şöyleydi tarihte önemli kazalar ve bunları yapan bir takım kişiler vardı. başroldeki adam filmin başında eski bir pick up la gidiyodurdu. sonra bi kaza oluyordu sanırım . ondan sonra adamımız bu kişilerin peşine düşüp olayları engellemeye çalışıyordu. uçak kazaları yangınlar kısacası tarihe geçmiş büyük kazaların üstüne kurulmuştu film. hatırlayabildiklerim ne yazık ki bunlar umarım yardımcı olursunuz. teşekkürler Gülücük)

senin filmin adı the time shifter.http://www.turkcealtyazi.org/mov/0204686/the-time-shifters.html

BİRİDE BİZE YARDIMCI OLSUN LÜTFEN

'a'rkadaşlar selam.. benimde uzun zaman önce izlediğim ama adını hatırlamadığım bir film var. 90 lı yıllarda trt yada star tv de oynamıştı büyük ihtimalle. filmde bir çocuk vardı çocuğun babası yurt dışından kutu içinde hediye kozalar getirmişti. bu kozalar canlanmıştı sonra(peri gibi bişey çıkıyordu kozaların içinden). içlerinden biri çocukla arkadaş olmuştu. daha sonra çocuğu kıskanmaya başlamıştı kız arkadaşıyla oynamasını istemiyordu.sonunu hatırlayamadım. Yardımcı olurmusunuz?''
hoşçakal

İletiTarih: 12 Şubat 2011 20:18
devilcrysis
Klasik Sinema
Emektar

İletiler: 2348

Özel mesaj gönder
devilcrysis
Klasik Sinema
Emektar
Gremlins
1984
Gremlins
Komedi / Fantastik / Korku106 dk

Yönetmen: Joe Dante
Onu asla ıslatmayın, parlak ışıklardan uzak durun ve ne kadar ağlayıp yalvarsa da onu asla gece yarısından sonra beslemeyin. Genç Billy Peltzer yeni sevimli hayvanını alırken bunları öğrenmişti. Fakat Billy umduğundan çok fazlasıyla karşılaşacaktı....
7.3 (240,463 Oy)

Anlattığın gibi bu film olabilir Saygılar

İletiTarih: 12 Şubat 2011 20:59
DarkMirror37

İletiler: 55

Özel mesaj gönder
DarkMirror37
Çocukken izlediğim bir korku filmi vardı. Nette arıyorum ama hiçbir şekilde bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz?

Filmin konusu estetik ameliyat yaptıran bir kadını anlatıyordu. Artık doktorumu yoksa bilim adamınıydı hatırlamıyorum kadının yüzünü ameliyattan sonra çok güzel yapıyordu. ilerleyen zamanlarda kadın gitgide çirkinleşmişti ve sonunda kadının yüzü bir canavara dönüşmüştü. Filmin türkçe adı "İğrenç" di.

Beta kaset döneminde videodan izlemiştim. şimdi bu filmi internette arıyorum indirmek için ama hiçbir yerde yok.

İletiTarih: 15 Şubat 2011 16:25
One1Minute

İletiler: 1100

Özel mesaj gönder
One1Minute
« DarkMirror37 » yazdı:
Çocukken izlediğim bir korku filmi vardı. Nette arıyorum ama hiçbir şekilde bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz?

Filmin konusu estetik ameliyat yaptıran bir kadını anlatıyordu. Artık doktorumu yoksa bilim adamınıydı hatırlamıyorum kadının yüzünü ameliyattan sonra çok güzel yapıyordu. ilerleyen zamanlarda kadın gitgide çirkinleşmişti ve sonunda kadının yüzü bir canavara dönüşmüştü. Filmin türkçe adı "İğrenç" di.

Beta kaset döneminde videodan izlemiştim. şimdi bu filmi internette arıyorum indirmek için ama hiçbir yerde yok.

Rejuvenatrix
1988
Rejuvenatrix
Korku90 dk

Yönetmen: Brian Thomas Jones
Yaşlılıgı önlemek amacıyla sehrin en gelişmiş labaratuvarında ülkenin en başarılı genetikmühendisleri tarafından bir ilaç geliştirmeye çalışır.uzun çalışmaları sonucunda başarıya ulaşan ekip ilacın yan etkilerini hiç hesaba katmamışlardı....
5.3 (672 Oy)

İletiTarih: 17 Şubat 2011 14:12
DarkMirror37

İletiler: 55

Özel mesaj gönder
DarkMirror37
Evet arkadaşım, aradığım film bu. Afişinden hatırladım. nette araştırıp hemen indireceğim. çok teşekkür ederim. Heyoo

İletiTarih: 17 Şubat 2011 22:27
penguen

İletiler: 223

Özel mesaj gönder
penguen
Bende bir film soracağım. İki sevgili vardı. Kız adamı ailesiyle tanıştırmaya gidiyordu. Nedenini hatırlamıyorum ama adamın arka cebinde çikolata vardı. Tuvalete gidip peteğe yaslanınca çikolata eriyordu. Farkedincede temizleyeyim derken bütün banyoyu batırıyordu. hahahahaha Sonra da kaçıyordu tabii.

İletiTarih: 17 Şubat 2011 23:07
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 29. sayfa (Toplam 50 sayfa) [Bu başlıkta 750 mesaj bulunuyor] Sayfa:: « Önceki 1, 2, 3, ..., 27, 28, 29, 30, 31, ..., 48, 49, 50 Sonraki »
« Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2023