Giriş Kayıt
Adını sen Koy! ©
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [Bu başlıkta 59 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Sayfa:: « Önceki 1, 2, 3, 4 Sonraki »
Yazar Mesaj
leone

İletiler: 485

Özel mesaj gönder
leone
Gulyabani Gülücük

Buna neler çıkacak merak ediyorum Utandı
Sex and the City 2
2010
Sex and the City 2
Komedi / Dram / Romantik146 dk

Yönetmen: Michael Patrick King
Eğlence, moda, arkadaşlık; hepsi ve daha fazlası "Sex and the City 2" ile geri dönüyor. Bu devam filminde Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ve Miranda (Cynthia Nixon), büyük elmadan bir ısırık daha alırken, parıltılı...
4.5 (83,075 Oy)

İletiTarih: 25 Eylül 2010 02:03
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
byKush

İletiler: 6382

Özel mesaj gönder
byKush
Cevap : Şehirli Sosyetik Dilberler
Hehehehe

Soru :
Jumper
2008
Jumper
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu88 dk

Yönetmen: Doug Liman
David Rice, birçoklarının hayatında sadece hayal edebildiği bir güçle büyümüştür. Uzay-zaman dokusu içindeki yırtıkları kullanarak, kendini zihninde canlandırabildiği herhangi bir yere anında nakledebilmektedir. Mısır’daki Spenks üzerinde kahvaltısını...
6.1 (319,260 Oy)

Saygılar

İletiTarih: 25 Eylül 2010 02:08
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
leone

İletiler: 485

Özel mesaj gönder
leone
Cevap Zıpılgan Hehehehe

WALL·E
2008
WALL·E
Animasyon / Macera / Aile98 dk

Yönetmen: Andrew Stanton
Dünya gezegenini terk eden insanlar tarafından unutulduktan sonra, uzun yıllar boyunca yapayalnız yaşayan ve bu süre içinde programlandığı işle (çöp tasnifiyle) uğraşan robot WALL-E, günün birinde EVE adlı çok güzel bir arama robotuyla karşılaşır...
8.4 (1,174,706 Oy)

İletiTarih: 25 Eylül 2010 02:11
byKush

Özel mesaj gönder
byKush
« leone » yazdı:
Zıpılgan

hahahahaha

Cevap : Ho ho hover, süpürür döver.
yakaladım

Soru :
Ghost
1990
Ghost
Dram / Fantastik / Romantik127 dk

Yönetmen: Jerry Zucker
Sam ve Molly birbirlerine delicesine aşık bir çift. Yeni bir apartmana taşınan çift, yolda serseriler tarafından saldırıya uğruyor ve Sam kavga sırasında öldürülüyor. Ancak Sam bir hayalet olarak yaşamayı sürdürüyor ve sevgilisini tehlikelerden uzak...
7.1 (230,921 Oy)

İletiTarih: 25 Eylül 2010 02:16
Pre Ariant
Eski Yönetici

İletiler: 2385

E-Posta gönder Özel mesaj gönder
Pre Ariant Eski Yönetici
Ghost :
Çanak Çömlek Patladı, Bizim Koca Hortladı : )
Sana Dokunamasam Da
Tozu dumana, Ruhu Aşka
Hep Seninleyim
Molly'nin İçinde
Fâni Aşk
Ah Bir Dokunabilse : )
....
.....
......
Yeter baydım. yakaladım

Soru :
Taxi Driver
1976
Taxi Driver
Suç / Dram114 dk

Yönetmen: Martin Scorsese
Hem Martin Scorsese’nin hem de Robert De Niro’nun filmografilerindeki belki de bu en çarpıcı filmde, 70’lerin Manhattan gecelerinde taksicilik yapan Vietnam gazisi Travis’le birlikte sokaklardayız. Hikaye boyunca etrafındaki hayatla ve yolunun kesişeceği...
8.2 (896,344 Oy)

İletiTarih: 25 Eylül 2010 04:12
PhalanX
Eski Yönetici

İletiler: 6198

PhalanX Eski Yönetici
Bu Yolların Ustasıyım, Gözlerinin Hastasıyım. (İlk resim, bunu kanıtlar nitelikte. Hehehehe )

Shortbus
2006
Shortbus
Dram / Romantik101 dk

Yönetmen: John Cameron Mitchell
Birçok New York'lu, exclusive club olan Shortbus'a seks yaşamlarındaki problemlere çözüm bulabilmek amacıyla gelmektedir. Rob ve Sophia çok mutlu bir çifttir fakat Sophia hayatında hiç orgazm yaşamamıştır. Bu ironik durum onun peşini iş yaşamında da bırakmaz...
6.4 (34,993 Oy)

Füüü üüü üü

İletiTarih: 25 Eylül 2010 05:15
byKush

Özel mesaj gönder
byKush
Boyu değil işlevi Boyut önemli değil, ayağımızı yerden kessin yeter... Utandı
yada
Dolmuş Hehehehe

Yen soru :
The House of the Spirits
1993
The House of the Spirits
Dram / Romantik140 dk

Yönetmen: Bille August
Zengin bir adamın kızı olan Rosa'ya kalbini kaptıran genç Esteban, sevdiği kadınla evlenebilmek için zengin olmaya and içer ve bu amaçla altın madenlerinde çalışmaya başlar. Ne var ki babası için koyulan bir zehir yanlışlıkla Rosa'yı öldürür ve Esteban'ın...
6.9 (24,507 Oy)

İletiTarih: 25 Eylül 2010 13:11
PhalanX
Eski Yönetici

PhalanX Eski Yönetici
Meyhane (ilişkiyi kuramayan spirits'in diğer sözlük anlamlarına baksın. Hehehehe )

Flatland
2007
Flatland
Animasyon / Fantastik / Bilim-Kurgu95 dk

Yönetmen: Ladd Ehlinger Jr.
Flatland is a two-dimensional universe occupied by living geometric figures - squares, triangles, circles, etc. A Square, Attorney At Law, finds himself in the middle of two upheavals: the rise of martial law by the circular leadership of Flatland, and the arrival of A Sphere,...
6.7 (1,201 Oy)

İletiTarih: 25 Eylül 2010 13:27
byKush

Özel mesaj gönder
byKush
Hani 40 yıl düşünsem Ruhlar Evi'ne Meyhane demek aklıma gelmezdi... Hehehehe Ama kötü de durmadı...

Efendim gelelim cevabıma; Vardar Ovası uygun kaçtı bence sorduğunuz filme..

Sorumuz ise basit;
Fireflies in the Garden
2008
Fireflies in the Garden
Dram120 dk

Yönetmen: Dennis Lee
Bir üniversite profesörü ve yazar olan baba Charles (Willem Dafoe) duygusal açıdan kaba ve dominant karakterlidir.. Mükemmel bir anne olan Lisa (Julia Roberts), ve ergenliğe yeni giren oğlu Michael (Cayden Boyd). Lisa’nın somurtkan ve küskün kızkardeşi...
6.4 (13,468 Oy)

Saygılar

İletiTarih: 25 Eylül 2010 14:25
byKush

Özel mesaj gönder
byKush
Ben sordum ben cevaplıyorum, olmuyor ki böyle...

Cevap : Poposu Yanık Böcüklerin İstilası (daha saçmasını bulamadım, belki katılım olur adam gibi cevapla gelir.)

Yeni Soru :

Rabbit-Proof Fence
2002
Rabbit-Proof Fence
Macera / Biyografi / Dram94 dk

Yönetmen: Phillip Noyce
PETER GABRIEL'İN MÜZİĞİ EŞLİĞİNDE ETKİLEYİCİ BİR GERÇEK HİKAYE... Avustralya'lı siyahi kız Molly Craig'in yaşam öyküsüne dayanan film, 1930'lu yılların başında Avustralya'da geçiyor. Hükümet kararı ile ülkedeki tüm melez çocuklar (beyaz ırktan...
7.4 (29,939 Oy)

İletiTarih: 07 Ekim 2010 14:42
kuzeydebiryer

İletiler: 10885

facebook twitter E-Posta gönder Özel mesaj gönder
kuzeydebiryer
Aborjin Üçlüsü yakaladım

Saw 3D
2010
Saw 3D
Korku / Gizem90 dk

Yönetmen: Kevin Greutert
Bobby Dagen, Testere'nin (Jigsaw) kendisine kurduğu tuzaktan kurtulduğunu iddia edip, bir kitap yazarak zengin olmuş biridir. Ayrıca Bobby Dagen, çeşitli TV şovlarına katılarak şöhretini de iyice arttırmıştır. Fakat hiçkimse, aslında ona Testere tarafından...
5.5 (107,566 Oy)

İletiTarih: 17 Kasım 2010 20:32
aktas55

İletiler: 12

Özel mesaj gönder
aktas55
Cevap : Kör testere yakaladım

Tekken
2010
Tekken
Aksiyon / Suç / Dram87 dk

Yönetmen: Dwight H. Little
Babasız büyüyen Jin Kazama'nın akıl hocası ve öğretmeni annesidir. Jin, annesi sayesinde dövüşmeyi öğrenmiştir. Fakat onun ölümüne engel olamadığı için suçluluk duyar ve intikam almaya karar verir. İpuçları onu Demir Yumruk adlı dövüş turnuvasına...
4.8 (28,258 Oy)

İletiTarih: 13 Ocak 2011 00:24
PhalanX
Eski Yönetici

PhalanX Eski Yönetici
Yalnızken. Füüü üüü üü (Tamam ya, atmayın domates ya da ekrana "bööö" yapmayın Ama bennn )

Buried
2010
Buried
Dram / Gizem / Gerilim95 dk

Yönetmen: Rodrigo Cortés
Gözlerini aç. Irak'ta toprağın 2 metre altında kapalı bir yerdesin. Sadece 90 dakika daha soluk almana yetecek kadar hava var. Dış dünyayla tek temasın, pek iyi çekmeyen ve şarjı da bitmek üzere olan gizemli bir cep telefonu. Her geçen saniye ölüme bir adım...
7.0 (166,806 Oy)

?

İletiTarih: 13 Ocak 2011 00:58
hasannbey34

İletiler: 199

Özel mesaj gönder
hasannbey34
Ölmeden mezara koydular... hahahahaha

Toy Story
1995
Toy Story
Animasyon / Macera / Komedi81 dk

Yönetmen: John Lasseter
Buzz Lightyear adlı yeni çıkan oyuncak, Andy'e hediye edilir. Oyuncağı çok seven Andy, eski gözdesi Şerif Woody'e olan ilgisini yitirir. Bir gün Buzz yanlışlıkla pencereden aşağı uçunca, herkes Woody'nin onu öldürdüğüne inanır. Woody, kendisini kurtarabilmek...
8.3 (1,046,607 Oy)

İletiTarih: 13 Ocak 2011 01:01
ubi bene ibi patria
Müdavim

İletiler: 7469

Özel mesaj gönder
ubi bene ibi patria Müdavim
Yandım anam!

Home Alone
1990
Home Alone
Komedi / Aile103 dk

Yönetmen: Chris Columbus
Ailesinden nefret eden Kevin aldığı ceza üzerine geceyi çatıkatında geçirir yalnız ertesi gün uyandığında ailesinin evde olmadığını, tatile giderken onu unuttuklarını farkeder. Başta panikleyen Kevin bunun fırsat olduğunu çok geçmeden anlar ve yalnızlığın...
7.7 (619,886 Oy)

İletiTarih: 13 Ocak 2011 19:26
En son ubi bene ibi patria tarafından 15 Haziran 2011 19:53 tarihinde değiştirildi.
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [Bu başlıkta 59 mesaj bulunuyor] Sayfa:: « Önceki 1, 2, 3, 4 Sonraki »
« Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2023