Giriş Kayıt

Game of Thrones’a Rakip: The Last Kingdom


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 20 Ağustos 2014 22:16

2541 

resim

Son günlerde dizi dünyasında konuşulan en önemli haberlerden biri, son dönemlerin popüler HBO dizisi Game of Thrones’a rakip dizi geliyor olması. BBC’nin Amerikan Game of Thrones’a İngiliz rakip The Last Kingdom projesi prömiyer için gün sayıyor.

Yazar Bernard Cornwell’in 2004 yılında yayınlanan The Saxon Stories serisinin ilk kitabı olan The Last Kingdom, 9. yüzyılda Anglo- Saksonlar ve Vikingler arasındaki savaşları konu alacak. Söylenenlere göre İngiltere’nin Kral Alfred hükümdarlığındaki dönemde geçecek olan hikaye için BBC oldukça yüksek bir bütçe ayırdı.

Projenin yapımcılarından Gareth Neame “Herkesin kıyasladığının aksine bu bir Game of Thrones değil. Biz tarihte gerçekte yaşanmış olayları harmanlayarak gerçek bir Britanyalı dizisi ortaya koyuyoruz. Aşk, cesaret, tutku, ihtiras, korku… Hepsini birleştirerek tarihte var olan savaşları günümüz izleyicisine sunuyoruz. Senaryo “Good Cop” ve “Five Daughters” gibi yapımların ardındaki isim olan Stephen Butchard’ın kontrolü altında ve inanıyoruz ki bu proje çok eşsiz ve iddialı bir televizyon dizisi olacak” açıklamasında bulundu.

Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili herhangi bir bilgi açıklanmazken başrollerinde kimlerin yer alacağı ise sürpriz durumda.

Kahramanca başarılar ve destansı ilişkileri vaat eden The Last Kingdom, Carnival Films ve BBC America işbirliğinde, BBC Two kanalında 2014 sonbaharında başlayacak. Game of Thrones hayranlarının The Last Kingdom’a sıcak bakıp bakmayacağı ise merak konusu.





Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

AmaLtheia 21 Ağustos 2014 02:18
BBC'ye hayırlı olsun dönem dizisi ya da tarihi dizisi diyelim.
Bence bunu Game of Thrones'la mukayase etmek çok saçma ve bir reklam
hilesi. Zaten kendileri de demiş bu tarihi bir dizi diye. Şimdi hepimiz meraktan da olsa ilk bölümünü izleyeceğiz çünkü GOT'la bunu karşılaştırmamız gerekiyor, değil mi? Ama biz, yani bence GOT hayranları zaten bir Viking daha ya da bir Arthur daha ya da bir Kraliçe Elizabeth daha görmek istemiyoruz. Biz George R.R. Martin'in bizim için yazdıklarını bekliyoruz, Khaleesi'yi merak ediyoruz, Tyrion'a ne olacak, John Snow her şeyi öğrendi mi bunu bilmek istiyoruz.... Catelyn Stark ne yapıyor bunu öğrenmek istiyoruz....

BBC'nin yeni dizisi hayırlı olsun ama GOT hayranlarını cezbedeceğini hiç sanmıyorum ben.
Belki "Reign" ya da "White Queen" hayranları ama GOT zor...

Çok konuştum, kendimi miting alanında sandım. =)))
Herkese iyi seyirler. =)
ewrey 21 Ağustos 2014 06:29
Gülesim geldi, çok önyargılıyım galiba. Çok Mutlu

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film