Yazar |
Mesaj |
g.c.
İletiler: 2543
|
« ewrey » yazdı: Açıklama beni ikna etti.Ben de katılıyorum.
İsminiz listeye yazıldı.
Anlayışınız için teşekkür ederim. Aktivitede aramızda görmekten sevinç duydum.
İşleyişte ki sıkıntıları gidermek için önerileriniz beklerim.
|
Tarih: 09 Ocak 2013 20:39
|
|
|
|
babyangel
İletiler: 1605
|
|
Tarih: 09 Ocak 2013 20:40
|
|
|
|
Barış K
İletiler: 7272
|
Abla sen Grange oku bak öyle börtülü böcekli değildir kitapları gerçekliğe oldukça yakındır Grange'in yazdığı kitapları bilmediğinden böyle diyorsun.
|
Tarih: 09 Ocak 2013 20:45
|
|
|
|
eriCartman
İletiler: 2683
|
|
Tarih: 09 Ocak 2013 22:27
|
|
|
|
nymph
İletiler: 785
|
« g.c. » yazdı: " Beni de yazabilirsiniz. "den daha fazla katkıda bulunabilir bazılarımız !
Katkılarımla geliyorum!
« g.c. » yazdı: Ölü ruhlar ormanını daha okuyamamış biri olarak sırada ki önerim bir Cristophe Grange o olmadı bari Tess Gerritsen olsun biraz gerilelim ama moderatörümüz beni dinlemiyor ki
Grange'ın son iki kitabını maalesef ben de okuyamadım, sırayla yapabiliriz aslında. Önce Ölü Ruhlar Ormanı, ardından Sisle Gelen Yolcu.
Tess Gerritsen'ın bütün kitapları bende mevcut, çok da severim anlatımını. Tüm kitapları uygundur, ama kitaplar seri halinde olduğu için okumaya karar verirsek seri sırasını ben belirtirim size, en baştan başlarız.
Ama neden olmasın ki? Tüm kitapları iyidir, ancak Hayvan Mezarlığı ve Kemik Torbası'nın yeri apayrı bence. Okumayanlar için böyle bir aktivite yaparsanız ona da katılırım.
Bunun dışında fantastik tür seviyorsanız, seçmek isterseniz; Neil Gaiman'ın Amerikan Tanrıları, Jim Butcher'ın The Dresden Files serisi olabilir.
Benim önerim, her ay/hafta (kitap etkinliğinin süresine bağlı olarak) yeni tür kitaplar seçmemiz. Hep aynı türe bağlı kalmayalım. Mesela benim asla okumam dediğim bir tür yok ama tabii ki tercih etmediğim türler var. Bu sayede onları da tanımak isterim.
Sevgiler.
|
Tarih: 10 Ocak 2013 10:48
|
|
|
|
Barış K
İletiler: 7272
|
Kütüphanede 3 tur atmama rağmen kitabı bulamadım. Kütüphaneci ciltte olabilir ya da bazı çakallar başkası almasın diye saklıyor normaldir bulamaman dedi. Ee kitap yoksa aktivitede yok yani. Kusura bakmayın çok hevesliydim emme olmayınca olmuyor.
|
Tarih: 14 Ocak 2013 20:08
|
|
|
|
g.c.
İletiler: 2543
|
D&R'ın internet mağazasından siparişlerim 6 gün gibi geç bir sürede gelse de kitaplarım elime geçti ve bugün başlıyorum.
Çok özenilmiş bir kargo ile gönderilmesi ve yeni yıl dilekleri ile birlikte gönderilen hediye notunu oldukça beğendim. Hem oldukça iyi paketleyip kitapların hasar görmesini engelledikleri için hemde küçük dilekler ile siparişe duygu kattıkları için D&R'ı kutlamak istedim.
|
Tarih: 14 Ocak 2013 22:45
|
|
|
|
LeonardoDaVinci
İletiler: 2180
|
« g.c. » yazdı: D&R'ın internet mağazasından siparişlerim 6 gün gibi geç bir sürede gelse de kitaplarım elime geçti ve bugün başlıyorum.
Çok özenilmiş bir kargo ile gönderilmesi ve yeni yıl dilekleri ile birlikte gönderilen hediye notunu oldukça beğendim. Hem oldukça iyi paketleyip kitapların hasar görmesini engelledikleri için hemde küçük dilekler ile siparişe duygu kattıkları için D&R'ı kutlamak istedim.
Bende kitap alışverişlerimi D&R'den kargo yoluyla yaptığım için size katılıyorum. D&R'ı
bu konuda ben de tavsiye ederim, hizmette çok özenliler.
|
Tarih: 14 Ocak 2013 22:56
|
|
|
|
Medievalgeek
İletiler: 63
|
« LeonardoDaV » yazdı: Bende kitap alışverişlerimi D&R'den kargo yoluyla yaptığım için size katılıyorum. D&R'ı
bu konuda ben de tavsiye ederim, hizmette çok özenliler.
Ben de ilk kitap siparişimi D&R'dan vermiştim. Teslimatı da oldukça çabuk sonlandırdılar. Kitap sanki matbaadan yeni çıkmış gibi tertemizdi.
|
Tarih: 14 Ocak 2013 23:05
|
|
|
|
misafir983
İletiler: 308
|
D&R'a sipariş vereli 6 GÜN oldu ve hala TEDARİK SÜRECİNDE yazıyor. Bu kadar geç geleceğini bilseydim gider elden alırdım ve kitabı çoktan okumaya başlardım.
|
Tarih: 15 Ocak 2013 00:00
|
|
|
|
ewrey
İletiler: 1360
|
|
Tarih: 15 Ocak 2013 18:06
|
|
|
|
misafir983
İletiler: 308
|
"1-5 iş günü içerisinde siparişleriniz kargoya teslim edilir." ibaresine rağmen, D&R 2 kitabı kargoya 9 GÜNDE teslim etti. 1 gün sonra kargodan bana geldi. Kısacası 10 gün sonra elime ulaştı kitaplar. Kitaba daha bugün başlayacağım. Çok yoğunum, bitirebilir miyim bilmiyorum.
Bir de ben 3 kitap sipariş etmiştim. Kitaplardan birisi, sitede satışta yazdığı halde, koskoca D&R'da yokmuş. Kitap tedarikçide yok deyip, parasını geri iade ettiler. Hizmette benim gözümde sınıfta kaldılar.
|
Tarih: 18 Ocak 2013 16:19
|
|
|
|
babyangel
İletiler: 1605
|
Tatlı kahve keyfine geldi sıra. Yavaş yavaş başlayalım yorumları almaya dilerseniz
|
Tarih: 01 Şubat 2013 18:29
|
|
|
|
ewrey
|
Yarın akşama kadar buraya yorumu yazarım.2 hafta önce falan bitirmiştim.
|
Tarih: 01 Şubat 2013 18:38
|
|
|
|
ewrey
|
Öncelikle böyle etkinlikler yaptığı için TA ailesine teşekkür ediyorum.
Bu ayki kitap Serenad'dı.
Bana göre:
Hikaye Türkiye'ye 70 yıl sonra gelen bir Alman profesör üzerine kurulu.Bu profun Nadia isimli
aşkına yazdığı serenad,kitabın ismini de oluşturmuş.
Kitabın konusu genel hatlarıyla orta seviyede olabiirdi.Ama yazar içine bolca ermeni
meselesi,Yahudi soykırımı doldurmuş.Baya duygu sömürüsü yapmış.Tamam güzel,yazar
bunları yapabilir istediği gibi, ama olmamış,uymamış,çok sıradan ve yüzeysel olmuş,şahsen
beni hiç etkilemedi.Baya sosyoloji,felsefe ,tarih kitapları karıştırmış olmalı yazar,derin
meselelere dalarak kendi düşüncelerini kitaba güzelce yedirmiş.
Siyasi düşüncelerinden banane,siyaseti hiç sevmem,keşke başına siyasi roman
yazsaydı,almazdım.
Yazık oldu 25 liraya.
Kitabın kurgusuna gelecek olursak en rezalet yer belki de burasıydı.Örneğin Alman,kadına
başından geçenlerianlatıyor,kitabın ortaların doğru 10-15 sayfa,ama adamın hatıraları o
bölümde anlatılmıyor,70 sayfa daha sonra anlatılıyor.o bölümde yok kadının ağlaması yok
üzülmesi yok teselli etmesi o kadar sıradan bir dille yazılıyor ki insanı öldürüyor o bölümü
okumak. .Yazar köşe yazısı yazar gibi kitap yazmış.
Ayrıca o ajanların 90 yaşındaki Alman ı takip etmesi yok mu,burdan yazarın baya amerikan filmi
izlediği anlaşılıyor.
Ülkemizde siyasette,sanatın diğer dallarında,televizyonda genellikle rahatlıkla kitap
çıkartabilir.Acaba bu kitabı yazanın ismi Zülfü olmasaydı bu kitap basılabilir miydi.Maşallah
yazar sanatın her dalına el atmış bir de kitap yazıyım demiş ama lütfen bir daha kitap
yazmasın.Yazarın diğer kitaplarını okumadım ama bu kitap bana ders oldu.Daha da
okuyacağımı pek sanmıyorum.
Size tavsiyem boşuna zaman ve para kaybetmeyin.
Diğer etkinliklere katılmayı zevkle bekliyorum.
Diğer kitaplar seçilirken bizim de görüşlerimiz dikkate alınırsa sevinirim.
|
Tarih: 01 Şubat 2013 19:53
|
|
|
|
|