Giriş Kayıt
1. kiTAp Kulübü Aktivitesi ~ Küçük Arı (18-31 Aralık 2012)
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 32 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Sayfa:: « Önceki 1, 2, 3 Sonraki »
Yazar Mesaj
nymph
Eski Yönetici

İletiler: 785

E-Posta gönder Özel mesaj gönder
nymph Eski Yönetici
Beni de yazarsanız çok memnun olurum. Melek ama.. Kitabı 2010 senesinde almışım, ama bir türlü sıra gelmemiş. Uzun uğraşlar sonucu kütüphanemde bulabildim, bu vesileyle okuma sırasında öne gelmiş oldu. yow yow

İletiTarih: 19 Aralık 2012 21:09
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
babyangel
Eski Yönetici

İletiler: 1605

facebook twitter Özel mesaj gönder
babyangel Eski Yönetici
« nymph » yazdı:
Beni de yazarsanız çok memnun olurum. Melek ama.. Kitabı 2010 senesinde almışım, ama bir türlü sıra gelmemiş. Uzun uğraşlar sonucu kütüphanemde bulabildim, bu vesileyle okuma sırasında öne gelmiş oldu. yow yow

Memnuniyetle Heyoo

İletiTarih: 19 Aralık 2012 21:12
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
g.c.
Sinefil Grubu

İletiler: 2543

Özel mesaj gönder
g.c. Sinefil Grubu
Ciddi anlamda bir kulüp oluşuyor. Keyifli bir ortam vaadi bile yetiyor.

Sağolun arkadaşlar sizsiz zaten tadı çıkmazdı. Saygılar

İletiTarih: 20 Aralık 2012 01:17
ARV

İletiler: 382

facebook twitter E-Posta gönder Özel mesaj gönder
ARV
Biraz yavaş okuduğum için erken başlıyım dedim bir baktım sayfa 120 ye gelmişim. Punky Heyoo

İletiTarih: 20 Aralık 2012 21:04
babyangel
Eski Yönetici

babyangel Eski Yönetici
Benden öndesin, sayfa 35! yow yow

İletiTarih: 20 Aralık 2012 21:05
Ephemerid
Eski Yönetici

İletiler: 2951

Özel mesaj gönder
Ephemerid Eski Yönetici
Ben de yeni başladım, sayfa 30. Gayet akıcı gidiyor.
Bana The Help'i anımsattı bu kitap. Bakalım ne olacak!

İletiTarih: 20 Aralık 2012 21:14
Barış K
Eski YöneticiGüvenilir Yükleyici

İletiler: 7272

Barış K Eski YöneticiGüvenilir Yükleyici
Eğer yarış yapıyorsanız nymph bitirmiştir kitabı Çok Mutlu

« nymph » yazdı:
....

İletiTarih: 20 Aralık 2012 22:07
LeonardoDaVinci

İletiler: 2180

Özel mesaj gönder
LeonardoDaVinci
Stefan Zweıg'ın ''Montaıgne'' kitabını okuyordum, bu kitaba başlamaya karar vermeden
önce şimdi ikisini birlikte okuyorum. Bu kitap 350 değil 600 sayfa da olsa, 31 Aralık tarihine
kadar bitirebilirdim o kadar keyifli, Ben de okusam mı acaba şimdi yoksa geç kalmış olur muyum?
diye düşünen varsa, geç kalmış sayılmazlar.. Hangi sayfaya kadar ilerlediğimi
söylemeyeceğim ama belirtilen süreden önce bitirebileceğim, söylenecek çok söz
var kuşkusuz, ama sonra nasıl olsa kitap hakkındaki fikirlerimizi burada yazacağız.
Kitap seçimi için kutlarım.
yakaladım
resim

resim

İletiTarih: 20 Aralık 2012 23:48
g.c.
Sinefil Grubu

İletiler: 2543

Özel mesaj gönder
g.c. Sinefil Grubu
« LeonardoDaV » yazdı:
Stefan Zweıg'ın ''Montaıgne'' kitabını okuyordum, bu kitaba başlamaya karar vermeden
önce şimdi ikisini birlikte okuyorum. Bu kitap 350 değil 600 sayfa da olsa, 31 Aralık tarihine
kadar bitirebilirdim o kadar keyifli, Ben de okusam mı acaba şimdi yoksa geç kalmış olur muyum?
diye düşünen varsa, geç kalmış sayılmazlar.. Hangi sayfaya kadar ilerlediğimi
söylemeyeceğim ama belirtilen süreden önce bitirebileceğim, söylenecek çok söz
var kuşkusuz, ama sonra nasıl olsa kitap hakkındaki fikirlerimizi burada yazacağız.
Kitap seçimi için kutlarım.
yakaladım
resim

resim

Kürk Mantolu Madonna kitabına başladım, küçük arıyı biraz bekletmek istemiştim ancak övgü dolu sözleriniz merakıma merak kattı. Sabahattin Ali'nin Madonnası biter bitmez başlayacağım..

İletiTarih: 21 Aralık 2012 00:15
babyangel
Eski Yönetici

babyangel Eski Yönetici
Konunun kilidini kaldırıldı arkadaşlar, yavaş yavaş yorumları almaya başlayabiliriz dilerseniz Saygılar

İletiTarih: 29 Aralık 2012 17:03
ARV

İletiler: 382

facebook twitter E-Posta gönder Özel mesaj gönder
ARV
Bunun gibi bir kitap var mı ? Şahsen 1.sınıftan bu zamana kadar okuduğum abartısız en güzel ve en anlamlı kitaptı. Bundan sonrasını spoiler olarak vericeğim.
Sürprizbozan: Göster

Daha yazılacak çok şey var ama ben burda bitiriyorum ve diyorum ki sizi hem güldürecek hemde ağlatıcak bir kitap. Saygılar Sümüklü

Düzeltme: babyangel ile g.c ve bu etkinliği sağlayan herkese teker teker teşekkürler. Sizin sayenizde çok güzel bir kitap okumuş oldum. Saygılar

İletiTarih: 29 Aralık 2012 21:30
misafir983

İletiler: 308

Özel mesaj gönder
misafir983
Şu an Haruki Murakami'nin 1Q84 kitabını okuyorum. 3 kitabın birleşmesiyle oluşturulan 1256 sayfalık kitabın 452. sayfasındayım. Onu bitirir bitirmez etkinlikteki Küçük Arı kitabını alacağım. Ben alana kadar, muhtemelen bu kitabın etkinlikteki süresi geçecektir. Yorumlarınızdan yola çıkarak, kitabın kaliteli olduğu kanısına vardım. Etkinliğe katılamasam da, böyle bir kitabı mutlaka okumalıyım. İnşallah başka kitaplara yetişebilirim. Hepinize teşekkürler Saygılar

İletiTarih: 29 Aralık 2012 21:51
LeonardoDaVinci

İletiler: 2180

Özel mesaj gönder
LeonardoDaVinci
2009 yılında Uluslararası Bestseller olmuş bir kitap,
Bundan sonrasını spoiler olarak vericeğim.

resim

resim

İletiTarih: 30 Aralık 2012 18:35
En son LeonardoDaVinci tarafından 30 Aralık 2012 19:03 tarihinde değiştirildi.
ewrey
Müdavim

İletiler: 1360

Özel mesaj gönder
ewrey Müdavim
Bu etkinlik için romanı 2. kez okuyorum.İlk okuyuşumda ne düşündüysem kitap hakkındaki düşüncelerim fazla değişmedi.
Bana Gre:
Kitabın akıcı olduğunu düşünüyorum.Bunun da çok basit bir nedeni var:Kitap basit.Hiçbir farklı şey yok,etkileyicilik yok,sadece büyük puntolarla ve boşluklarla yazılan(herhalde basım taktiği,fazla sayfa fazla para) sıradan bir kitap var.
Kitabın kurgusu ilk başlarda biraz ilgi çekiyor ama 200 den sonrası yani önceki olayların anlatımı bittiğinde merak edilecek hiçbir şey kalmamış.
İlk 4 sayfayı övgülerle doldurmuşlar,o kadar çok övgü var ki insan bir beklenti içine giriyor.Belki de ben bu yüzden sevemedim.Harika bir kitap okuyacağım sandım ama boşuna okuduğum bir kitap.
Kapak iyi,yayınevi iyi,övgüler iyi,reklam süper,kitap yok ve bir bestseller var.Kapakta yeni uçurtma avcısı yazıyordu.(Kapakta bile övgü olur mu?)Kitap bittikten sonra oha dedim bu muydu yenisi,boşuna devam filmleri ilk filmleri aratmıyor.Bunu okuyacağınıza Uçurtma Avcısının yazarının diğer kitabı Bin Muhteşem Güneşi okuyun.
5/10
Kitap etkinliğinin devamını bekliyorum ve hepsine katılmayı umuyorum.

İletiTarih: 30 Aralık 2012 18:40
nymph
Eski Yönetici

İletiler: 785

nymph Eski Yönetici
Herkese merhaba,

Öncelikle kitap oldukça sürükleyiciydi, sıkılmadan iki akşamda bitirdim. Normalde kapaktaki övgüler beni çok etkilemez, ancak bu kadar övgü dolu yazılarla karşılaşınca ister istemez beklentilerimi biraz üst seviyede tuttum sanırım.

Spoiler vermeden genel hatlarıyla bahsedecek olursak, kitap bize oldukça trajik bir hikâye anlatıyor. Evliliklerini kurtarmak amacıyla Nijerya’ya tatile giden İngiliz bir çift, Sarah ve Andrew ile Nijeryalı bir kız çocuğunun (Küçük Arı) acı bir şekilde yollarının kesişmesi, yaşanan trajik olaydan sonra hayatlarının akışının tamamen değişmesi ve iki yıl sonra beklenmeyen bir anda İngiltere’de tekrar kesişmesi…

Kitapla ilgili beni etkileyen iki nokta var:

Kitap oldukça akıcı bir dille yazılmış, sizi sıkmadan nasıl bittiğini anlamadan bitiveriyor.
Bu tarz eserlerden hoşlananlara tavsiye ediyorum.

Kitaba puanım; 3,5/5

Diğer kiTAp Kulübü aktivelerinde görüşmek üzere. Hıhı

Sevgiler.

İletiTarih: 31 Aralık 2012 15:32
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 32 mesaj bulunuyor] Sayfa:: « Önceki 1, 2, 3 Sonraki »
« Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film | hdfilmcehennemi