Giriş Kayıt

Kidding (2018)


Tv Dizisi

30 dk
8.2
  • 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8.2/10 puan 92 kullanıcı oyladı
Ülke:
Sezon:
2.Sezon
Gelecek Bölüm:
Henüz Duyurulmadı...
Tür:
Rating:
8.0
Vizyon Tarihi:
02 Ağustos 2018 (ABD)
Dil:
İngilizce
Müzik:
Web Sitesi:
Nam-ı Diğer:
Смях през сълзи
169 kişi izledi 164 kişi izleyecek 27 kişinin favorisi 69 takip
Özet
Jeff, namı diğer Mr. Pickles çocukların en sevdiği televizyon yüzlerinden biridir. Bir neslin birlikte büyüğü bir ekran karakteri olan Jeff, aynı zamanda milyarlarla oynayan bir şirketin sahibidir. Jeff’in eşi, iki oğlu, kız kardeşi ve babasından oluşan ailesiyle mutlu bir yaşantısı vardır. Fakat ailesinde patlak veren kriz herkesin hayatını alt üst eder. Bu zorlu süreci atlatmaya çalışan Jeff hiç tanımadığı bir dünya ile karşı karşıya kalır. - Gönderen: batu_efe
Son Haberler
Jim Carrey'li Kidding, İkinci Sezon Sonunda İptal Edildi
Jim Carrey'in oynadığı “Kidding”, ikinci sezon sonunda Showtime tarafından iptal edildi. Gösteri, ikinci sezonunu bu yılın başlarında yayınladı. Yapılan açıklamada; "İki sezondan sonra “Kidding”, Showtime'daki çalışmasını tamamladı. Bu yaratıcı, eleştirmenlerce beğenilen ve ödüllendirilen diziyi yayınladığımız için gurur duyuyoruz. Jim Carrey, Dave Holstein, Michael Aguilar, Michel Gondry ve tüm ekibe parlak ve yorulmak bilmeyen çalışmaları için teşekkür ediyoruz.” denildi. Carrey, bu dramatik komedide ikonik televizyon sunucusu Jeff Pickles olarak rol aldı. Çocuklarla kibar ve nazik yollarla kurduğu ...
Yorumlar
6 yıl önce
avatar
Öncelikle dizi türünü komedi olarak değerlendirmek çok yanlış bence. İlk bölüm baştan sona melankolik bir havada geçti zira.
Jeff (Jim Carrey) karakterinin hissettiklerine odaklanıyor dizi genel olarak.

Sürprizbozan: Göster


Yaşadığı acıya rağmen gene de diğer insanları düşünen bir karakter Jeff. Programı izleyen çocukların da aynı hisleri ilerde yaşayacağını bilerek bunun üstüne yoğunlaşmak istemesi, bozulan evliliğine rağmen hala karısı ve çocuğunu sonuna kadar gözetmek istemesi bunlardan sadece bir kısmı. Ama nedense gene de yalnız bırakılmış durumda. Çevresindekiler onu anlamaya pek çalışmıyor maalesef. Kendisi bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyor yaşadığı acıların. Ama tabii oldukça zor oluyor onun için de.
Yan karakterlerin de hayatlarına dair ufak ufak da olsa gözlemler yapılması güzel bir ayrıntı olmuş.
Jim Carrey'i yaşlanmış ve çökmüş görmek de pek üzdü beni. 90'lar ve 2000'lerin başındaki o enerji dolu Jim'i görememek insanı hüzünlendiriyor ister istemez. Maalesef son yıllarda içinde bulunduğu ruh halini aynı şekilde diziye yansıtmış. Dizi büyük ihtimal aynı havada devam edecek. Komedi dizisi diye başlayacak olan varsa bir daha düşünsün derim. Çünkü komedi değil de durağan ve derin bir dizi bu.
6 yıl önce
avatar
Sıradışı, harika bir yetişkin dizisi, oldukça ilham verici.
6 yıl önce
default avatar
çok etkileyici bir dizi, ben jim carreyi komedi değil de dram gerilim filmlerinde daha çok beğeniyorum. durağan görünen dizide bazen güldüren bazen sinirlendiren bazen de sitrese sokan bir dizi oldu benim için bence kenara koyup saklayacağım bir dizi oldu.
Bu diziyi sevenler şunları da sevdi
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film