Giriş Kayıt
Myha'la Herrold

Myha'la Herrold


Oyuncu

Myha'la Herrold, oyuncu.

Dünyayı Ardında Bırak (2023), Industry (2020), Katil Kim? (2022), (2023) Dumb Money (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

7.5 (2 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünyayı Ardında Bırak
2023 Dram Oyuncu 6.5 95,550
2023 Biyografi Oyuncu 6.9 30,960

Katil Kim?
2022 Komedi Oyuncu 6.2 72,399
2020 Dram Oyuncu 7.2 12,678
2019 Komedi Oyuncu 7.9 36,948

Çok Erken
2019 Dram Oyuncu 6.5 965
2018 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 73
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film