Giriş Kayıt
Federico Ielapi

Federico Ielapi


Oyuncu

Federico Ielapi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2024 Biyografi Oyuncu    
2023 Macera Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 7.6 213
2021 Fantastik Oyuncu 4.4 170
2020 Komedi Oyuncu 5.4 219
2020 Komedi Oyuncu    

Pinokyo
2019 Dram Oyuncu 6.3 14,741
2019 Komedi Oyuncu 5.6 391
2015 Suç Oyuncu 6.9 48
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024