Giriş Kayıt
Song Kang

Song Kang


Oyuncu

Song Kang, oyuncu.

Geunyeoneun Geojitmaleul Neomoo Saranghae (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 8.0 3,565
2022 Dram Oyuncu 7.8 46
2021 Dram Oyuncu 9.0 34
2021 Dram Oyuncu 8.2 49
2020 Dram Oyuncu 7.4 1,629
2019 Dram Oyuncu 7.5 14
2017 Müzik Oyuncu 6.8 964
2017 Dram Oyuncu 6.7 35
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film