Giriş Kayıt
Samet Gürsel

Samet Gürsel


Oyuncu

Samet Gürsel, oyuncu.

Çalgı Çengi İkimiz (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 8.0 2,935
2021 Komedi Oyuncu 7.3 4,335
2021 Komedi Oyuncu 7.0 1,513
2018 Dram Oyuncu 7.0 3,893
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,530
2017 Komedi Oyuncu 5.6 4,944
2014 Komedi Oyuncu 8.6 17,287
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film