Giriş Kayıt
Gavin Warren

Gavin Warren (16)


Oyuncu

Gavin Hunter Warren, 17 Nisan 2008 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Gece Yüzüşü (2024), (2018) Ay'da İlk İnsan (2018), (2021) 12 Mighty Orphans (2021), (2018) Back Roads (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gavin Hunter Warren
Doğum Tarihi: 17 Nisan 2008
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Burcu: Koç
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Yüzüşü
2024 16 Korku Oyuncu 4.7 19,273
2021 13 Tarihi Oyuncu 6.9 8,858
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 23,691
2018 10 Dram Oyuncu 6.5 6,496

Ay'da İlk İnsan
2018 10 Biyografi Oyuncu 7.3 203,215
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film