Giriş Kayıt
Daisy Edgar-Jones

Daisy Edgar-Jones


Oyuncu

Daisy Edgar-Jones, oyuncu.

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer (2022), Normal People (2020), Under the Banner of Heaven (2022), War of the Worlds (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

9.6 (14 Oy)
  • Currently 191.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kasırgalar
2024 Aksiyon Oyuncu 7.1 628

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer
2022 Dram Oyuncu 7.2 130,641
2022 Suç Oyuncu 7.5 35,815
2022 Komedi Oyuncu 6.7 8,259
2020 Dram Oyuncu 8.4 94,014
2019 Dram Oyuncu 6.5 18,248
2019 Dram Oyuncu 8.2 16,131
2018 Dram Oyuncu 6.0 428
1997 Komedi Oyuncu 8.2 4,864

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,949
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,346
- Dram Oyuncu    
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film