Giriş Kayıt
Valerio Polloni

Valerio Polloni


Senarist, Sesler, Oyuncu

Valerio Polloni, senarist, sesler, oyuncu.

Pokémon (1998) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Senarist 7.6 28,726
2017 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,966

Ölmek İçin On Üç Sebep
2017 Dram Sesler 7.5 317,359
2016 Suç Sesler 7.5 1,148
2015 Aile Senarist 5.6 280

Barbie'nin Rüya Evi
2012 Animasyon Sesler 7.5 2,837
2006 Animasyon Senarist 8.3 17,487
2006 Animasyon Senarist 8.3 17,487
2006 Animasyon Senarist 8.3 17,487
1998 Animasyon Sesler 7.5 26,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film