Giriş Kayıt
Min Jin-Woong

Min Jin-Woong


Oyuncu

Min Jin-Woong, oyuncu.

Jaesim (2017), Abeojiga Isanghae (2017), Park Yeol (2017), (2018) Alhambeura Goongjeonui Chooeok (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Romantik Oyuncu 8.0 27
2021 Aksiyon Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 8.4 5
2019 Dram Oyuncu 8.3 6
2018 Dram Oyuncu 7.7 7,110
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 703
2017 Dram Oyuncu 8.2 740
2017 Suç Oyuncu 6.8 1,366
2016 Komedi Oyuncu 6.9 264
2010 Dram Oyuncu 7.3 48
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024