Giriş Kayıt
Jinyan Wu

Jinyan Wu (32)


Oyuncu

Jinyan Wu, 16 Ağustos 1990 Çin doğumlu oyuncu.

Wan You Yin Li (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1990
Doğum Yeri: Çin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 8.7 22
2021 Romantik Oyuncu 8.2 28
2019 Dram Oyuncu 7.1 169
2018 Dram Oyuncu 8.1 1,294
2018 28 Dram Oyuncu 6.4 1,114
2017 Dram Oyuncu 6.4 6
2016 Romantik Oyuncu 8.1 24
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023