Giriş Kayıt
Kubra Kip

Kubra Kip


Oyuncu

Kubra Kip, oyuncu.

Babamın Kanatları (2016) yapımıyla biliniyor.

5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ceviz Ağacı
2020 Dram Oyuncu 6.4 176
2020 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 9
2019 Gerilim Oyuncu 6.3 292
2019 Dram Oyuncu 4.3 151
2017 Dram Oyuncu 5.1 192
2017 Oyuncu 6.6 75
2016 Dram Oyuncu 6.9 1,071
2011 Biyografi Oyuncu 6.9 19,208
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film