Giriş Kayıt
Benedetta Porcaroli

Benedetta Porcaroli


Oyuncu

Benedetta Porcaroli, oyuncu.

Arınma (2024), Baby (2018), (2016) Mükemmel Yabancılar (2016), (2018) Sconnessi (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

7.6 (5 Oy)
  • Currently 152/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arınma
2024 Korku Oyuncu 5.9 17,528
2023 Dram Oyuncu 5.6 84
2022 Dram Oyuncu 7.4 12
2022 Dram Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 5.7 45
2021 Dram Oyuncu 5.0 40
2020 Dram Oyuncu 5.8 333
2018 Dram Oyuncu 6.8 13,312
2018 Oyuncu 5.5 407
2018 Komedi Oyuncu 5.3 591

Mükemmel Yabancılar
2016 Komedi Oyuncu 7.7 71,565
2015 Komedi Oyuncu 7.1 190
- Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film