Giriş Kayıt
Kristine Froseth

Kristine Froseth (26)


Oyuncu

Kristine Froseth, 21 Eylül 1997 doğumlu oyuncu.

Sierra Burgess Is a Loser (2018), The Assistant (2019), Looking for Alaska (2019), The Truth About the Harry Quebert Affair (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1997
Burcu: Başak
9.9 (9 Oy)
  • Currently 197.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 6.5 42
2022 25 Suç Oyuncu 7.1 3,771
2022 Biyografi Oyuncu 5.8 1,229
2022 25 Komedi Oyuncu 4.7 936
2021 24 Dram Oyuncu 7.2 8
2021 Dram Oyuncu 6.1 16,160
2019 22 Dram Oyuncu 6.4 26,452
2019 Dram Oyuncu 8.0 14,345
2019 22 Macera Oyuncu 4.6 2,992
2019 22 Dram Oyuncu 6.3 3,490
2019 Dram Oyuncu 7.1 37,222

Havari
2018 21 Dram Oyuncu 6.3 59,522
2018 21 Komedi Oyuncu 5.8 41,264
2018 Suç Oyuncu 7.4 6,893

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 20 Biyografi Oyuncu 6.7 10,846
2017 Dram Oyuncu 6.2 52
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 746
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film