Giriş Kayıt
Anthony De La Torre

Anthony De La Torre


Oyuncu, Yapımcı

Anthony De La Torre, oyuncu, yapımcı.

Johnny Gruesome (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 5.6 1,366
2018 Dram Oyuncu 6.6 19,486

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 347,307
2017 Korku Oyuncu
Yapımcı
3.9 391
2014 Komedi Oyuncu 6.3 1,571
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film