Giriş Kayıt
Dempsey Bryk

Dempsey Bryk


Oyuncu

Dempsey Bryk, oyuncu.

Mary Kills People (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,968
2022 Biyografi Oyuncu 8.0 35
2019 Dram Oyuncu 6.0 14,265
2019 Korku Oyuncu 6.6 600
2019 Aksiyon Oyuncu 7.4 5,654
2019 Dram Oyuncu 5.3 46,671
2017 Dram Oyuncu 7.5 4,371
2011 Dram Oyuncu 8.8 555,447
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023