Giriş Kayıt
Jiang Du

Jiang Du (38)


Oyuncu

Jiang Du, 10 Eylül 1985 doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1985
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 37 Dram Oyuncu    
2021 36 Dram Oyuncu 5.8 162
2020 35 Aksiyon Oyuncu    
2019 34 Dram Oyuncu    
2019 34 Aksiyon Oyuncu 5.4 318

Elveda Oğlum
2019 34 Dram Oyuncu 7.7 5,185
2019 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 195
2019 34 Dram Oyuncu 6.5 1,470

Operasyon: Kızıldenız
2018 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,878
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024