Giriş Kayıt
Jack Bandeira

Jack Bandeira


Oyuncu

Jack Bandeira, oyuncu.

(2021) Venom: Zehirli Öfke 2 (2021), (2021) Barut Kokteyli (2021), (2020) The Duke (2020), (2020) Noughts + Crosses (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 6.8 144
2022 Dram Oyuncu 6.3 1,236
2022 Dram Oyuncu 6.5 45
2022 Dram Oyuncu 4.4 867

Venom: Zehirli Öfke 2
2021 Aksiyon Oyuncu 5.9 228,405

Barut Kokteyli
2021 Aksiyon Oyuncu 6.0 46,059
2020 Biyografi Oyuncu 6.9 3,940
2020 Suç Oyuncu 6.9 12,216
2020 Suç Oyuncu 5.9 6,031
2020 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 2,660
2019 Biyografi Oyuncu 7.3 133,536
2019 Komedi Oyuncu 8.3 287,558
2019 Macera Oyuncu 8.1 504,164

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 10,490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023