Giriş Kayıt
Haoran Liu

Haoran Liu


Oyuncu

Haoran Liu, oyuncu.

Detective Chinatown (2015), Detective Chinatown 2 (2018), (2017) Kûkai (2017), (2019) Wo he wo de zu guo (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ovadaki Yangın
2021 Dram Oyuncu 7.6 55
2021 Dram Oyuncu 4.3 323
2020 Dram Oyuncu 6.2 159
2020 Dram Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 6.6 109
2019 Aksiyon Oyuncu 7.3 39
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 6.5 1,470
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,794
2017 Aksiyon Oyuncu 8.0 201
2017 Biyografi Oyuncu 6.2 2,818
2017 Dram Oyuncu 5.5 84
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,976
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023