Giriş Kayıt
Joo-Hyuk Nam

Joo-Hyuk Nam


Oyuncu

Joo-Hyuk Nam, oyuncu.

Dalui Yeonin - Bobogyungsim Ryeo (2016), The Great Battle (2018), Cheese in the Trap (2016), Su Tanrısı'nın Gelini (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,216
2022 Dram Oyuncu 6.2 5
2022 Dram Oyuncu 9.0 48
2020 Komedi Oyuncu 9.0 257
2020 Komedi Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 7.8 1,239
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,118

Su Tanrısı'nın Gelini
2017 Fantastik Oyuncu 6.9 4,008
2016 Oyuncu 8.3 13,152
2016 Dram Oyuncu 8.6 11,739
2016 Komedi Oyuncu 7.2 4,750

Hwaryeohan yuhok
2015 Dram Oyuncu 6.8 50
2015 Dram Oyuncu 7.6 2,685
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film