Giriş Kayıt
Jayson Genao

Jayson Genao


Oyuncu

Jayson Genao, oyuncu.

On My Block (2018), Max Winslow and the House of Secrets (2019), Ambush (2023), (2022) Boo, Bitch (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,670
2023 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 423
2022 Komedi Oyuncu 5.6 1,366
2020 Komedi Oyuncu 5.5 307
2019 Aile Oyuncu 5.1 2,489
2018 Komedi Oyuncu 7.0 7,570
2018 Komedi Oyuncu 7.8 19,771
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 840,068
2016 Dram Oyuncu 8.2 23,780
2015 Komedi Oyuncu 5.0 335
2013 Komedi Oyuncu 5.5 84
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film