Giriş Kayıt
Merve Çagiran

Merve Çagiran


Oyuncu

Merve Çagiran, oyuncu.

Aşk Laftan Anlamaz (2016), Kaybedenler Kulübü Yolda (2018), İkimizin Yerine (2016), Bozkır (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

6.2 (5 Oy)
  • Currently 124/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 5.0 120
2018 Suç Oyuncu 8.0 3,728
2018 Dram Oyuncu 5.6 3,061
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 5,000

Fi / Çi
2017 Dram Oyuncu 7.7 12,030
2016 Romantik Oyuncu 6.1 7,389
2016 Komedi Oyuncu 7.7 12,635
2015 Dram Oyuncu 6.0 951
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024