Giriş Kayıt
Dan Lorge

Dan Lorge


Oyuncu

Dan Lorge, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 6.4 314
2012 Dram Oyuncu 6.2 721
2005 Komedi Oyuncu 6.0 413
2001 Animasyon Oyuncu 6.5 223
2000 Aksiyon Oyuncu 7.0 917
1999 Macera Oyuncu 6.6 333
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 404
1998 Animasyon Oyuncu 8.9 139,636
1998 Animasyon Oyuncu 8.1 17,341
1997 Animasyon Oyuncu 5.8 297

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.6 22,566
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 1,888
1995 Macera Oyuncu 7.6 438

Altın Yumruk 2
1994 Aksiyon Oyuncu 7.5 48,997
1993 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,377
1993 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 178
1992 Animasyon Oyuncu 6.0 668
1991 Aksiyon Oyuncu 7.9 489
1972 Aile Oyuncu 6.8 1,992
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film