Giriş Kayıt
Can Yaman

Can Yaman (33)


Oyuncu

Can Yaman, 08 Kasım 1989 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1989
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
1.2 (10 Oy)
  • Currently 24/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 7.1 17
2020 Komedi Oyuncu 7.3 302
2018 Komedi Oyuncu 7.4 8,823
2017 Komedi Oyuncu 7.0 4,309
2016 Dram Oyuncu 5.6 355
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,303
2014 Dram Oyuncu 6.2 389
2011 Game-Show Oyuncu 3.7 519
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023