Giriş Kayıt
Punam Patel

Punam Patel


Oyuncu

Punam Patel, oyuncu.

Special (2019), Kevin from Work (2015), (2020) Space Force (2020), (2019) Rim of the World (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 6.7 71,154
2019 Aksiyon Oyuncu 5.2 25,428
2019 Komedi Oyuncu 7.6 10,293
2017 Komedi Oyuncu 5.5 156
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 6.5 1,786
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film