Giriş Kayıt
Tanya Lapointe

Tanya Lapointe


Yapımcı, Oyuncu

Tanya Lapointe, yapımcı, oyuncu.

Denis Villeneuve ile evlendi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki
2024 Aksiyon Yapımcı 8.8 308,394
2022 Oyuncu 4.2 544

Dune: Çöl Gezegeni
2021 Aksiyon Yapımcı 8.0 876,030

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Çeşitli 8.0 671,076

Geliş
2016 Dram Çeşitli 7.9 777,158
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film