Giriş Kayıt
Matilda De Angelis

Matilda De Angelis (28)


Oyuncu

Matilda De Angelis, 11 Eylül 1995 Bologna, Emilia-Romagna, İtalya doğumlu oyuncu.

Italian Race (2016), Leonardo (2021), The Undoing (2020), Rose Adası'nın İnanılmaz Hikâyesi (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1995
Doğum Yeri: Bologna, Emilia-Romagna, İtalya
Burcu: Başak
9.3 (4 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Biyografi Oyuncu 6.9 47
2023 Komedi Oyuncu 7.6 213
2022 27 Dram Oyuncu 6.7 236
2022 27 Aksiyon Oyuncu 5.5 30
2021 26 Komedi Oyuncu 5.8 66
2021 Biyografi Oyuncu 7.2 4,221
2021 26 Dram Oyuncu 5.7 214
2020 Suç Oyuncu 7.4 106,213
2020 25 Komedi Oyuncu 5.8 387

Rose Adası'nın İnanılmaz Hikâyesi
2020 25 Komedi Oyuncu 6.8 1,220
2018 23 Oyuncu 5.5 407
2017 22 Dram Oyuncu 5.7 569
2017 22 Dram Oyuncu 5.2 220
2016 21 Dram Oyuncu 7.2 5,651
2015 Komedi Oyuncu 7.1 190
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film