Giriş Kayıt
Sallieu Sesay

Sallieu Sesay


Oyuncu

Sallieu Sesay, oyuncu.

Elvis Lives! (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 5.1 615
2021 Gerilim Oyuncu 2.2 11
2021 Dram Oyuncu 6.4 820
2020 Aksiyon Oyuncu 5.0 245
2019 Gerilim Oyuncu 4.8 261
2018 Aksiyon Oyuncu 1.8 291
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.7 794
2018 Suç Oyuncu 7.8 44
2016 Biyografi Oyuncu 3.0 169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024