Giriş Kayıt
Hak-joo Lee

Hak-joo Lee


Oyuncu

Hak-joo Lee, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 5.5 247
2018 Dram Oyuncu 7.8 1,502
2017 Suç Oyuncu 5.5 73
2017 Dram Oyuncu 3.7 11
2016 Suç Oyuncu 8.0 217
2015 Romantik Oyuncu 8.1 2,209
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019