Giriş Kayıt
Noah Schnapp

Noah Schnapp (18)


Oyuncu

Noah Cameron Schnapp, 03 Ekim 2004 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Abe (2019), Waiting for Anya (2020), Legend of Hallowaiian (2018), The Circle (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Noah Cameron Schnapp
Doğum Tarihi: 03 Ekim 2004
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.74 m
7.0 (6 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 17 Belgesel Oyuncu    
2020 16 Dram Oyuncu 6.0 1,572

Hubie'nin Cadılar Bayramı
2020 16 Komedi Oyuncu 5.3 5,587
2019 15 Aile Oyuncu 6.3 1,995
2018 14 Dram Oyuncu 5.0 152
2018 14 Oyuncu 5.2 1,391
2018 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 526
2016 Dram Oyuncu 8.7 1,204,718

Casuslar Köprüsü
2015 11 Dram Oyuncu 7.6 314,276

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 11 Animasyon Oyuncu 7.0 47,022
1952 News Oyuncu 4.6 2,253
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023