Giriş Kayıt
Sathya Sridharan

Sathya Sridharan


Oyuncu

Sathya Sridharan, oyuncu.

Bikini Moon (2017) yapımıyla biliniyor.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,603

Balina
2022 Dram Oyuncu 7.7 149,638

Bilincin Sınırları
2020 Dram Oyuncu 5.9 2,304
2018 Dram Oyuncu 8.8 277,594
2018 Oyuncu 7.0 102
2017 Dram Oyuncu 6.6 284
2017 Korku Oyuncu 5.6 2,325

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 7.9 280,802
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film