Giriş Kayıt
Hae-In Jung

Hae-In Jung


Oyuncu

Hae-In Jung, oyuncu.

Snowdrop (2021), Dangshini Jamdeun Saie (2017), Bap Jal Sajuneun Yeppeun Nuna (2018), Blood (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 7.8 58
2021 Aksiyon Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 8.2 9,741
2021 Dram Oyuncu    
2020 Aksiyon Oyuncu 6.4 5
2019 Dram Oyuncu 7.4 48
2019 Dram Oyuncu 8.1 19
2018 Romantik Oyuncu 8.1 6,887
2017 Komedi Oyuncu 8.4 3,737
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 238
2017 Fantastik Oyuncu 8.3 7,779
2016 Dram Oyuncu 6.9 316
2015 Dram Oyuncu 6.6 903
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 64
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 127
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023