Giriş Kayıt
Bijou Thaangjam

Bijou Thaangjam


Oyuncu, Müzisyen

Bijou Thaangjam, oyuncu, müzisyen.

Om - The Battle Within (2022), Lakadbaggha (2023), Happy Phirr Bhag Jayegi (2018), (2021) Aspirants (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 8.6 988
2022 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,969
2021 Dram Oyuncu 9.7 283,250
2021 Dram Oyuncu 7.4 339
2021 Biyografi Oyuncu 8.8 51,409
2020 Dram Oyuncu 8.1 3,083
2019 Komedi Oyuncu 6.2 4,571
2019 Korku Oyuncu 6.5 4,023
2019 Spor Oyuncu 8.5 24
2018 Komedi Oyuncu 4.5 1,414
2017 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.3 10,719
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 10,818
2014 Biyografi Oyuncu
Müzik
Çeşitli
6.8 10,966
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023