Giriş Kayıt
Chan-Yeol Park

Chan-Yeol Park (31)


Oyuncu

Park Chanyeol, 27 Kasım 1992 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Alhambeura Goongjeonui Chooeok (2018), The Box (2021), I Married an Anti-Fan (2016), Jang-su Sahng-hoe (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Park Chanyeol
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1992
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Yay
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 29 Dram Oyuncu 6.5 3,665
2018 Dram Oyuncu 7.7 7,221
2017 Macera Oyuncu 6.9 462
2016 24 Komedi Oyuncu 5.8 1,078
2015 23 Dram Oyuncu 7.2 584
2015 Komedi Oyuncu 7.0 1,749
2011 Game-Show Oyuncu 7.6 256
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film