Giriş Kayıt
Tadasay Young

Tadasay Young


Oyuncu

Tadasay Young, oyuncu.

Zincirsiz (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,806
2021 Suç Oyuncu 8.7 16,071
2021 Macera Oyuncu 7.8 1,332
2020 Korku Oyuncu 6.4 103

Av
2020 Aksiyon Oyuncu 6.5 117,024
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 7,597
2017 Suç Oyuncu 4.7 401

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 7.9 76,439

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,567,234
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023