Giriş Kayıt
Caleb Chan

Caleb Chan


Müzisyen, Müzisyen

Caleb Chan, müzisyen, müzisyen.

My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Müzik 5.1 1,138
2024 Aksiyon Müzik 6.1 205
2022 Komedi Müzik 6.7 190
2022 Dram Müzik 6.9 137

Zenko Takımı
2022 Animasyon Müzik    
2022 Animasyon Müzik    
2020 Dram Müzik    
2020 Dram Müzik 6.9 744
2020 Kısa Metraj Müzik 6.5 1,931
2019 Dram Müzik 6.8 380
2019 Suç Müzik 5.5 406

My Little Pony Filmi
2017 Animasyon Müzik 6.1 7,990
2017 Animasyon Müzik 6.8 45

My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları
2015 Animasyon Müzik 6.5 2,259
2014 Animasyon Müzik 7.0 3,621
2012 Animasyon Müzik 6.3 1,100

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Müzik 7.7 22,874
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film