Giriş Kayıt
Oliver Coates

Oliver Coates


Müzisyen, Müzisyen

Oliver Coates, müzisyen, müzisyen.

Güneş Sonrası (2022), Foe (2023), Significant Other (2022), Yabancı (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Müzik    
2023 Suç Müzik 7.4 95
2023 Belgesel Müzik 6.6 541
2023 Dram Müzik 5.4 10,209

Güneş Sonrası
2022 Dram Müzik 7.7 8,936

Yabancı
2022 Suç Müzik 6.6 1,207
2022 Dram Müzik 5.7 2,101
2019 Gizem Müzik 7.2 242
2014 Macera Müzik 7.2 11,554

Derinin Altında
2013 Dram Müzik 6.3 159,240
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film